Ajax - Shakhtar Donetsk in de verkoop

Regeer 1420 Oek
Regeer 1420 Oek

Ajax speelt op dinsdag 26 juli om 20:00 uur een oefenduel met Shakhtar Donetsk in de Johan Cruijff ArenA. Shakhtar stond eind februari bovenaan in de Oekraïense competitie, voordat die werd stilgelegd. De Oekraïense ploeg mag daarom dit seizoen aantreden in de UEFA Champions League en bevindt zich in juli in Nederland voor een trainingskamp. De kaartverkoop voor dit benefietduel is in volle gang!

Tags

  • #AJASHA

Socials

Steun voor Oekraïne
Bij deze wedstrijd worden Oekraïense vluchtelingen uitgenodigd die momenteel zijn opgevangen in de regio Amsterdam. Ook worden vrijwilligers uitgenodigd die zich inzetten voor Oekraïense vluchtelingen en hulpprojecten. Ajax en de Johan Cruijff ArenA hebben besloten om de gehele opbrengst van de wedstrijd te doneren aan diverse projecten en instanties die hulp bieden aan Oekraïense vluchtelingen en hulpprojecten in Oekraïne.

Kaartverkoop
Kaarten kunnen via de ticketshop van Ajax gekocht worden. Tickets zijn beschikbaar vanaf €10.   

(Houd er rekening mee dat je per seizoenkaart vier kaarten kunt bestellen. Heb je meerdere seizoenkaarten dan kun je maximaal acht kaarten bestellen. Na bestelling ontvang je uiterlijk twee dagen voor het duel je mobile ticket(s) in de Ajax app.)

Gerelateerde artikelen

Klaassenstill

Klaassen en Blind: 'Het is altijd lekker om weer op het veld te staan'

Davy Klaassen en Daley Blind maakten zaterdagmiddag hun eerste wedstrijdminuten in de voorbereiding op het seizoen 2022/2023. De teruggekeerde Oranje-internationals zijn blij om weer op het veld te staan en kijken uit naar volgend seizoen. "Ik denk dat we in goede handen zijn."

Tags

  • #PreSeason
  • #Klaassen
  • #blind

Socials

Volle Arena 1280

Kaartverkoop Johan Cruijff Schaal gestart

Als landskampioen strijdt Ajax voor de tiende keer tegen PSV om de Johan Cruijff Schaal. Deze aftrap van het nieuwe seizoen is op zaterdag 30 juli om 20:00 uur in de Johan Cruijff ArenA, de kaartverkoop van deze wedstrijd is gestart.

Tags

  • #JohanCruijffSchaal

Socials