Berghuis valt af bij Oranje

Berghuis 1920 Actie Beter
Berghuis 1920 Actie Beter

Steven Berghuis heeft zich maandag afgemeld bij de selectie van het Nederlands elftal. De Ajacied ondervindt te veel last van een blessure. Zondag was Berghuis ook al niet inzetbaar voor het thuisduel met AZ: 1-2.

Tags

  • #Berghuis

Socials

Brian Brobbey en Steven Bergwijn zijn de andere geselecteerde Ajacieden in de selectie van bondscoach Ronald Koeman. Oranje speelt in deze interlandperiode twee EK-kwalificatieduels. Vrijdag is Frankrijk de tegenstander in Amsterdam, terwijl drie dagen later (maandag 16 oktober) de ontmoeting met Griekenland in Athene wacht.

Gerelateerde artikelen

Gorter1920

Samenvatting Ajax – AZ

Ajax is er niet in geslaagd het provincietreffen met AZ in winst om te zetten. De Alkmaarders zegevierden in de Johan Cruijff ArenA met 1-2. Het Amsterdamse doelpunt kwam van Branco van den Boomen.

Tags

  • #AJAAZ

Socials

Teamaek1920

Rewind | AEK Athene - Ajax

Om het een Griekse tragedie te noemen gaat te ver, maar Ajax pakte donderdagavond niet het gewenste resultaat in Athene tegen AEK. Waar de ploeg van Maurice Steijn in de eerste helft de bovenliggende partij was, keerde het duel in negatieve zin na rust.

Tags

  • #UEL
  • #AEKAJA

Socials

Brobbey Oranje 1920

Drie Ajacieden opgeroepen voor Nederlands elftal

Steven Bergwijn, Brian Brobbey en Steven Berghuis zijn door bondscoach Ronald Koeman opgeroepen voor het Nederlands elftal. Oranje speelt de komende interlandperiode twee EK-kwalificatieduels.

Tags

  • #Interlands

Socials