Drie Ajacieden opgeroepen voor Nederlands elftal

Brobbey Oranje 1920
Brobbey Oranje 1920

Steven Bergwijn, Brian Brobbey en Steven Berghuis zijn door bondscoach Ronald Koeman opgeroepen voor het Nederlands elftal. Oranje speelt de komende interlandperiode twee EK-kwalificatieduels.

Tags

  • #Interlands

Socials

De Ajacieden spelen met Oranje op vrijdag 13 oktober tegen Frankrijk in de Johan Cruijff ArenA. Maandag 16 oktober is Griekenland in Athene de tegenstander. Beide duels zijn onderdeel van de EK-kwalificatie en beginnen om 20:45 uur Nederlandse tijd.

Gerelateerde artikelen

Berghuis Interview1920

Ajacieden niet tevreden: 'Beetje een tenniswedstrijd'

Jorrel Hato en Steven Berghuis waren niet heel tevreden na het 1-1-gelijkspel van Ajax bij AEK Athene. De beide Ajacieden zagen ruimte voor verbetering na het tweede gelijkspel op rij in de UEFA Europa League. "Ik zag een statistiek dat we in de eerste helft dertien schoten tegen hadden gekregen. Dat is te veel."

Tags

  • #UEL
  • #AEKAJA

Socials

Brobbeysprint1920

AEK - Ajax eindigt in 1-1

Ajax heeft ook zijn tweede groepsduel in de UEFA Europa League gelijkgespeeld. Het werd 1-1 tegen AEK Athene. Lees in ons liveblog terug hoe de wedstrijd op Griekse bodem verliep.

Tags

  • #UEL
  • #AEKAJA

Socials

HL1920

Highlights RKC – Ajax | Intense avond in Waalwijk

Ajax ging zaterdagavond op bezoek bij RKC. De Ajacieden konden het duel in Waalwijk echter niet voltooien. De uitwedstrijd in Brabant werd vlak voor het einde van de reguliere speeltijd namelijk gestaakt vanwege een ernstige medische situatie rondom RKC-keeper Etienne Vaessen. De ploeg van Maurice Steijn stond op dat moment met 2-3 voor dankzij treffers van Brian Brobbey, Steven Bergwijn en Steven Berghuis.

Tags

  • #RKCAJA

Socials