Blessure Ashleigh Weerden

Weerden1920
Weerden1920

De Ajax Vrouwen kunnen voorlopig geen beroep doen op Ashleigh Weerden. De 24-jarige Ajacied heeft tijdens de bekerwedstrijd tegen FC Eindhoven (0-9) een knieblessure opgelopen. Ze is daarvoor geopereerd en zal tenminste twee maanden uitgeschakeld zijn.

Tags

  • #Weerden

Socials

Weerden verruilde in de zomer van 2022 het Franse Montpellier voor de Ajax Vrouwen. De geboren Amsterdamse maakte enkele maanden later haar debuut in september en kwam sinds haar komst al tot vijftig officiƫle wedstrijden. Daarin maakte ze vier doelpunten.

Gerelateerde artikelen

Grantweerden1920

Footy & The Brains met Grant en Weerden: 'Waarom weten we hier zoveel van?'

In de rubriek Footy & The Brains testen we de algemene kennis van de spelers van de Ajax Vrouwen. Wat weten Chasity Grant en Ashleigh Weerden bijvoorbeeld van Nederland, Gossip Girl, Messi en Lieke Martens? We zoeken steeds vier woorden die met het onderwerp hebben te maken. Hoe brengen de dames het ervan af?

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Weerdenstill1920

30 Seconds | Weerden en Van de Velde: 'Heb jij op de tijd gelet?'

Wie heeft het niet gespeeld? 30 Seconds! Het gezelschapsspel heeft een Ajax-variant gekregen. In dertig seconden moeten spelers van de Ajax Vrouwen vijf begrippen die op een kaartje staan aan elkaar uitleggen. Voor elk goed antwoord krijgt het duo een punt. In deze eerste aflevering spelen Ashleigh Weerden en Jonna van de Velde met elkaar.

Tags

  • #30Seconds

Socials

Still Weerden 1280

Weerden: 'Ik kreeg tranen in mijn ogen toen ik al die mensen zag'

Ashleigh Weerden en Kay-Lee de Sanders keken allebei terug op een droom die uitkwam. Het tweetal vond het geweldig om met de Ajax Vrouwen te spelen in de Johan Cruijff ArenA. "Al die mensen en dat geluid, dat doet iets met je."

Tags

  • #AjaxVrouwen
  • #Weerden
  • #DeSanders

Socials