Blik op de Toekomst | Ruime zeges O18 & O16, mooie comeback O13-1

Header 1420
Header 1420

Zes wedstrijden stonden er op het programma voor de Ajax-jeugd. De O18 en O16 boekten allebei een ruime overwinning elders en O13-1 zorgde voor een geweldige comeback in Eindhoven. Bekijk hoe het de Ajacieden verging in Blik op de Toekomst.

• #AjaxJeugd

Ajax O14 zorgde voor de eerste overwinning van de dag. In Alkmaar waren de Ajacieden te sterk voor de leeftijdsgenoten van AZ. Na een 1-0-achterstand bogen de Amsterdammers de wedstrijd om in een 1-3-overwinning.

📸📸📸
De enige thuiswedstrijd ging ook tussen Ajax en AZ. Het vriendschappelijke duel van de O17 tegen de Alkmaarders eindigde in 2-2. Onze fotograaf was erbij.

Ajax O13-2 leed de enige nederlaag van de dag. Op bezoek bij Zeeburgia O13 werd het 4-2. Ajax O16 doet ook na vandaag nog volop mee voor de bovenste plaatsen en boekte een overtuigende zege in Rotterdam. Op bezoek bij Sparta O16 werd het 0-5 dankzij goals van Tijn Peters (2), Giandro Sambo (2) en Kayden Wolff.

Comeback O13-1
In Eindhoven boekte Ajax O13-1 een ruime zege dankzij een geweldige comeback. Op bezoek bij concurrent PSV O13 werd er met 3-8 gewonnen nadat de Amsterdammers bij rust met 3-0 achterstonden.

Het laatste duel ging tussen ADO O18 en Ajax O18. De ploeg van Jean-Paul de Jong overtuigde in Den Haag en liet de thuisploeg kansloos. Dankzij doelpunten van Jay Enem (2), Jaydon Banel, Nassef Chourak, Gabriel Misehouy en een eigen goal van ADO werd het 1-6.