Bos fluit uitduel met FC Volendam

Alexbos1280
Alexbos1280

Alex Bos is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor het uitduel met FC Volendam. Ajax gaat zondagmiddag om 14:30 uur op bezoek bij de provinciegenoot.

Tags

  • #VOLAJA

Socials

De 29-jarige arbiter wordt bijgestaan door assistenten Erik Koopman en Yorick Weterings. Kevin Puts is de vierde official en Erwin Blank is de VAR van dienst.

Bos floot vorig seizoen de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Het treffen met de Deventenaren eindigde toen in 1-1.

Gerelateerde artikelen

Emma Kinderziekenhuis

Ajacieden bezorgen kinderen onvergetelijke dag in Emma Kinderziekenhuis

Kinderen in het Emma Kinderziekenhuis in Amsterdam beleefden onlangs een onvergetelijke dag. Een bezoek van de spelers en stafleden van Ajax 1 en de Ajax Vrouwen zorgde voor ontroerende momenten, zichtbare vreugde en herinneringen voor het leven. "Wij geven inspiratie, maar krijgen dat ook terug."

Tags

  • #AjaxFoundation

Socials

Renschheader

Samenvatting Ajax – Excelsior | In ondertal naar punt

Ajax heeft ook zijn tweede ontmoeting met Excelsior dit seizoen met 2-2 gelijkgespeeld. Chuba Akpom maakte een minuut voor tijd de gelijkmaker voor de Ajacieden, die sinds de 36e minuut in ondertal speelden na een rode kaart voor Steven Bergwijn. Devyne Rensch had een kleine tien minuten daarvoor de score geopend.

Tags

  • #AJAEXC

Socials

De Ligt Still

Op bezoek bij De Ligt: 'Ajax mis je altijd'

Matthijs de Ligt is momenteel speler van Bayern München en halve finalist in de UEFA Champions League. Op bezoek in Duitsland kijken we met de verdediger terug naar vijf jaar geleden. Als aanvoerder van Ajax drong hij door tot de laatste vier van datzelfde toernooi, werd de KNVB beker gewonnen en werd hij landskampioen. "Iedereen was bevriend met elkaar en het was een perfecte mix."

Tags

  • #DeLigt

Socials