Boy Kemper vertrekt naar ADO Den Haag

Boy Kemper
Boy Kemper

Ajax heeft overeenstemming bereikt met ADO Den Haag over de directe overgang van Boy Kemper naar de eredivisieclub. De 21-jarige verdediger stond nog tot en met 30 juni 2021 onder contract bij Ajax.

Tags

  • #BoyKemper

Socials

Kemper (Purmerend, 21 juni 1999) speelde sinds 2016 in de jeugdopleiding van Ajax. Op 18 augustus 2017 maakte hij zijn debuut in het betaalde voetbal tijdens de wedstrijd Cambuur – Jong Ajax (1-2). In totaal kwam de jeugdinternational van Oranje 41 keer uit voor het beloftenelftal en scoorde hij 1 keer.

Tags

  • #BoyKemper

Socials

Gerelateerde artikelen

Kikpierie

Kik Pierie op huurbasis naar FC Twente

Ajax en FC Twente hebben overeenstemming bereikt over de verhuur van Kik Pierie. De verhuur is per direct en heeft een looptijd tot en met 30 juni 2021. Het contract van Pierie bij Ajax loopt nog tot en met 30 juni 2024.

Tags

  • #KikPierie

Socials

Brobbey

Alle duels Jong Ajax in de 1e periode live op tv

Alle duels van Jong Ajax in de 1e periode van de Keuken Kampioen Divisie worden live uitgezonden via FOX Sports. Dankzij een samenwerking tussen de KNVB, de Keuken Kampioen Divisie en de betaalzender zijn ook alle andere duels in de competitie live te volgen. Hierdoor kunnen de supporters hun favoriete team vanaf de bank blijven steunen. De stadions zijn nog niet volledig toegankelijk voor publiek in verband met de coronamaatregelen.

Tags

  • #JongAjax

Socials

2019 07 06 Ajax Anderlecht 237

Kühn vertrekt definitief naar Bayern München

Ajax en Bayern München hebben overeenstemming bereikt over de onmiddellijke transfer van Nicolas Kühn naar de Duitse recordkampioen. De spits werd sinds januari van dit jaar door Bayern gehuurd van Ajax.

Tags

  • #Kühn
  • #Transfer

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl