Brobbey haakt geblesseerd af voor Oranje

Brobbey Blessure 1920 (1)
Brobbey Blessure 1920 (1)

Brian Brobbey meldt zich maandag niet bij het Nederlands elftal voor de komende interlandperiode. De Ajacied viel zondag geblesseerd uit tijdens het uitduel met Sparta.

Tags

  • #Brobbey

Socials

Het Nederlands elftal speelt twee oefenwedstrijden: op 22 maart tegen Schotland en op 26 maart tegen Duitsland. Ook Josip Ĺ utalo komt deze interlandbreak niet in actie voor zijn vaderland. De Kroaat was zondag tegen Sparta ook al afwezig.

Gerelateerde artikelen

Bobby1920

Ajax trakteert pasgeborenen op Mijn Eerste Bal 'Bobby'

Ajax is jarig en trakteert ouders van pasgeboren kinderen op een speciale bal: Bobby. Een gratis limited edition bal voor baby’s tot twaalf maanden oud. Met Bobby wil de club zijn fans niet alleen feliciteren met hun gezinsuitbreiding, maar ook inspireren om samen veel speelplezier op te doen.

Tags

  • #Bobby

Socials

Akpomgoal1920

Samenvatting Sparta - Ajax

Ajax is er zondag niet in geslaagd om drie punten te pakken op bezoek bij Sparta. De ploeg van John van ’t Schip speelde gelijk op Het Kasteel: 2-2. De Amsterdammers kwamen dankzij treffers van invallers Chuba Akpom en Steven Bergwijn terug van een 2-0-achterstand.

Tags

  • #SPAAJA

Socials

Clinic11

Ajax Foundation viert veertiende verjaardag

De Ajax Foundation bestaat veertien jaar! En omdat het nummer veertien een belangrijke rol speelt binnen Ajax is dit een goed moment om aan de hand van veertien pijlers terug te kijken op de prachtige jaren die de Ajax Foundation al achter de rug heeft.

Tags

  • #AjaxFoundation

Socials