Brobbey wint Goal of the Month: 'Wil de mensen thuis bedanken'

De Lasse Schöne Trophy is in de maand november gewonnen door Brian Brobbey. Zijn tweede treffer op bezoek bij Olympique Marseille kreeg de meeste stemmen. "Het was een strijd met Kenneth (Taylor, red.), maar ik denk dat dit de verdiende winnaar is."

Tags

  • #GOTM

Socials

"Kenneth Taylor is een beetje jaloers", begint Brobbey nadat hij de trofee naast het trainingsveld in ontvangst neemt. "Ik wil de mensen bedanken thuis. Het was een strijd met Kenneth, maar ik had 'm wel verwacht. Het was een prima goal tegen Marseille." Brobbey vond het leuk om in Zuid-Frankrijk te spelen. "Gekkenhuis daar, een mooie ervaring."

Naast de aanvaller waren er nog enkele andere Ajacieden genomineerd. Brobbey bekijkt de doelpunten rustig en heeft een tip voor Skye Vink, aanvaller van Ajax O18. "Hij moet lekker zijn ding doen en hij zal genoeg leren van zijn vader. De goal van Mika Godts vond ik ook erg mooi. Uiteindelijk denk ik dat mijn doelpunt de verdiende winnaar is. Berghuis vond mij goed, ik draaide weg en plaatste de bal in het net."

Gerelateerde artikelen