O'Niel wint Lasse Schöne Trophy: 'Ik ga mijn best doen om deze te overtreffen'

De Lasse Schöne Trophy is in de maand oktober gewonnen door Don O'Niel. Zijn beauty tegen Feyenoord O18 kreeg de meeste stemmen. "Het was extra mooi dat ik dit doelpunt in de mini-Klassieker maakte."

Tags

  • #GOTM
  • #O'Niel

Socials

Met de trofee komt het besef binnen van zijn uitverkiezen. "Dit is heel bijzonder. Niet heel veel mensen winnen deze prijs. Ik ben blij dat ik 'm nu mag winnen."

In zijn hoofd speelt hij de treffer die hij maakte tegen de Rotterdamse tegenstander nog eens af. "Mark Verkuijl veroverde de bal goed op het middenveld. Toen kwam die bal voor mijn voeten. Ik maakte daarna een Zidane, ging een speler voorbij en ik schoot 'm aardig binnen. Het was allemaal puur op intuïtie."

Ajacied Kristian Hlynsson was genomineerd met drie treffers, maar won 'm niet. "Die goal met zijn chest zat er wel goed in. Ik dacht dat die goal ook een kanshebber was. Maar ik vond het ook wel speciaal om mijn goal te maken in de mini-Klassieker."

Gerelateerde artikelen

GOTM THUMBA

Goal of the Month | Hlynsson, Leuchter, O'Niel, Kovacs

Het afstandschot van Don O'Niel, de geplaatste vrije trap van Romée Leuchter of één van de drie goals van Kristian Hlynsson. De Ajacieden maakten weer enkele fraaie treffers in de maand oktober. Welke vond jij de mooiste? Goal of the Month is powered by Curaçao.

Tags

  • #GoaloftheMonth

Socials

Medicgotm1920

Medić wint Goal of the Month: 'Ik ben trots op deze prijs'

Jakov Medić heeft de eerste Lasse Schöne Trophy van het seizoen 2023/2024 gewonnen. Zijn afstandspegel tegen Heracles Almelo werd door de Ajax-supporters verkozen tot mooiste doelpunt van de maand augustus en leverde hem de prijs op. "Iedereen die mijn doelpunt zag vroeg hoe ik de bal er zo in kon schieten."

Tags

  • #GOTM
  • #Medić

Socials