Setford opent Schoolplein 14: 'Speelde hier elke dag'

Charlie Setford werd vorig seizoen uitgeroepen tot het Talent van de Toekomst. De doelman kreeg uit handen van de familie Nouri de Abdelhak Nouri Trofee. Vanwege die prijs mocht Setford onlangs een eigen 'Schoolplein 14' openen. Dat deed hij bij zijn voormalig basisschool in het Noord-Hollandse Bennebroek. "Ik zat nooit op een klimrek, maar ging altijd voetballen en hooghouden op het plein. Dat was voor ons the place to be."

Tags

  • #Schoolplein14

Socials

Tags

  • #Schoolplein14

Socials

Gerelateerde artikelen

Setford1920 2

Charlie Setford opent Schoolplein 14 in Bennebroek

Charlie Setford heeft dinsdagmiddag zijn eigen Schoolplein 14 geopend op De Franciscus in Bennebroek. De doelman van Ajax ontving in 2022 de Abdelhak Nouri Trofee en koos ervoor om het pleintje bij zijn oude basisschool te plaatsen.

Tags

  • #Setford

Socials

Unuvarschoolplein1280

Ünüvar opent Schoolplein 14: 'Er komen oude herinneringen naar boven'

Naci Ünüvar opende vorige week op zijn oude school, De Windroos, zijn 'eigen Schoolplein 14'. Ieder jaar mag de winnaar van de Abelhak Nouri Trofee de plek uitzoeken waar zijn Schoolplein 14 wordt gerealiseerd. Ünüvar won die prijs al in 2019, maar vanwege de uitbraak van Covid-19 moest de aanvaller even geduld hebben voordat hij zijn plein kon openen.

Tags

  • #Schoolplein14
  • #Ünüvar

Socials