Charlie Setford opent Schoolplein 14 in Bennebroek

Setford1920 2
Setford1920 2

Charlie Setford heeft dinsdagmiddag zijn eigen Schoolplein 14 geopend op De Franciscus in Bennebroek. De doelman van Ajax ontving in 2022 de Abdelhak Nouri Trofee en koos ervoor om het pleintje bij zijn oude basisschool te plaatsen.

Tags

  • #Setford

Socials

Voor de negentienjarige goalie was het een uitgemaakte zaak waar hij het Johan Cruyff Court wilde realiseren: De Franciscus in zijn woonplaats Bennebroek. Setford keerde terug naar de basisschool waar hij van groep één tot en met acht les kreeg.

Bij de officiële opening waren onder meer oud-docenten en leerlingen aanwezig. Vol enthousiasme werd de Ajacied, die op slechts enkele minuten lopen van de school woont, ontvangen. Na zijn entree werd het pleintje op een mooie manier geopend. Het Schoolplein 14 is aangeboden door Ajax en de Ajax Foundation in samenwerking met de Johan Cruyff Foundation.

Gerelateerde artikelen

Setford Dolgelukkig 'Heel Mooi Dat Ik De Abdelhak Nouri Trofee In Ontvangst Mag Nemen' Thumbnail 2

Setford dolgelukkig: 'Heel mooi dat ik de Abdelhak Nouri Trofee in ontvangst mag nemen'

Na twee jaar stond dinsdag weer de traditionele Schalenavond op het programma. Tijdens deze avond op sportcomplex de Toekomst werd de Abdelhak Nouri Trofee uitgereikt. Charlie Setford mocht de prijs in ontvangst nemen en werd daarmee de opvolger van Amourricho van Axel Dongen, die de prijs voor het grootste talent van de jeugdopleiding vorig jaar ontving.

Tags

  • #Setford
  • #ForTheFuture

Socials

Setfordthumb

Charlie Setford wint Abdelhak Nouri Trofee

Charlie Setford is uitgeroepen tot het grootste talent van de jeugdopleiding van Ajax van het seizoen 2021/2022. De doelman volgt Amourricho van Axel Dongen op, die de prijs vorig jaar won. Setford nam de Abdelhak Nouri Trofee dinsdag in ontvangst op sportcomplex de Toekomst.

Tags

  • #Setford
  • #ForTheFuture

Socials