Christian Rasmussen verlengt contract bij Ajax

Rasmussenthumb3
Rasmussenthumb3

Ajax en Christian Rasmussen hebben overeenstemming bereikt over een verlenging van zijn contract. De nieuwe verbintenis van de achttienjarige Deen kent een looptijd van drie seizoenen en loopt af op 30 juni 2024.

Tags

  • #Rasmussen

Socials

Rasmussen (Lingby, 19 januari 2003) kwam in de zomer van 2019 over van FC Nordsjaelland, waar hij de jeugdopleiding doorliep. Op 30 augustus 2020 debuteerde de aanvaller in het betaald voetbal tijdens de wedstrijd Roda JC – Jong Ajax (0-4). Sindsdien speelde de Deens jeugdinternational zestien wedstrijden voor de beloften.

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen ging Rasmussen mee op het trainingskamp in De Lutte. Tegen HFC en het Duitse Paderborn kreeg de Deen speelminuten. 

Tags

  • #Rasmussen

Socials

Gerelateerde artikelen

rasmussen-wil-geschiedenisboeken-in

Rasmussen wil geschiedenisboeken in

Christian Rasmussen komt vanaf volgend seizoen Ajax versterken. De 16-jarige Deen sluit aan bij Ajax O17 en wil graag naam maken bij de club, waar eerder al zoveel landgenoten succesvol waren. Rasmussen gaat voor een plek in de geschiedenisboeken van Ajax.

Socials

rasmussen-goal-betekent-veel-voor-me

Rasmussen: 'Goal betekent veel voor me'

Christian Rasmussen viel afgelopen dinsdag in tijdens de UEFA Youth League-wedstrijd Ajax O19 - Lille O19 en liet zich meteen van zijn goede kant zien door de 4-0 te maken. De Deen is daar uiteraard erg blij mee.

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl