Coca-Cola officiële partner van Ajax

Cocacola1280
Cocacola1280

Coca-Cola European Partners en AFC Ajax hebben vandaag een partnershipovereenkomst gesloten. Hiermee wordt Coca-Cola de komende drie seizoenen Official Partner van Ajax. In dit partnership draait het om het samenbrengen van fans en hen unieke ervaringen te gaan bieden. Coca-Cola zal verschillende merken uit haar brede productportfolio van dranken presenteren met mooie activaties voor Coca-Cola Zero Sugar, het natuurlijke mineraalwater Chaudfontaine, Aquarius en Fuze Tea.

Tags

  • #ForTheFuture

Socials

Jaap Wassink, Country Director Coca-Cola European Partners: "Ajax heeft een wereldwijde uitstraling, grote ambities en een achterban die het beste verwacht; dat geldt ook voor ons. Voor fans gaan we bijzondere ervaringen ontwikkelen. Daarnaast zullen we meer dan ooit zichtbaar zijn en verkrijgbaar blijven in de Johan Cruijff ArenA waar Coca-Cola al sinds 1996 als founder bij betrokken is."

"Ook op sportcomplex de Toekomst zullen voortaan de verschillende frisdranken van Coca-Cola worden geschonken. Wij hebben de afgelopen jaren enorm ingezet op het bieden van keuze in zowel smaak als suikervrij. Met ons grote aanbod in verantwoorde keuzes kunnen we goed inspelen op de behoeften in het sportkanaal. Wij zien er naar uit dit aanbod en onze activaties voor de fans in te zetten.”

Menno Geelen, Commercieel Directeur AFC Ajax: "In 1928 maakte Coca-Cola bij de Spelen in het Olympisch Stadion van Amsterdam de entree op de Nederlandse markt. Daarna zijn ze uitgegroeid tot een uniek ‘love brand’. Ik ben er van overtuigd dat dit mede is gelukt dankzij de partnerships die ze in al die jaren hebben gehad met de grootste organisaties en merken in de sport. Ik ben trots op dit partnership én hun waardering voor onze creativiteit en ambitie. Die waardering is volledig wederzijds. We kijken er naar uit om dit partnership gezamenlijk vorm te geven."

Tags

  • #ForTheFuture

Socials

Gerelateerde artikelen

Staanheader

STAAN en Ajax sluiten partnership

STAAN Finance & Consultancy en AFC Ajax hebben een partnership afgesloten. STAAN is de komende twee seizoenen Official Supplier van Ajax en tevens Official Finance & BI Recruitment Partner. STAAN zet het partnership in om verder te werken aan de naamsbekendheid en gaat hun belangrijkste diensten en thema’s - “Ambitie” en “Gezond financieel beleid” – onder de aandacht brengen bij het zakelijke netwerk van Ajax. Tevens zal Ajax gebruik (blijven) maken van de diensten van STAAN.

Tags

  • #Business

Socials

Businessdrukker2

Businessdrukker Official Supplier van Ajax

AFC Ajax en Businessdrukker hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Businessdrukker is de komende drie seizoenen Official Supplier van Ajax. Businessdrukker gaat voor Ajax het exclusieve papieren drukwerk verzorgen en tevens op het vlak van exposure & hospitality aanwezig zijn in de Johan Cruijff ArenA. 

Tags

  • #Business

Socials

Kudus1280

Ajax en adidas presenteren thuistenue 2021/2022: oude logo terug

In een Johan Cruijff ArenA met nagenoeg een seizoen lang geen publiek, was het ‘oude logo’ een schaarse getuige van de thuiswedstrijden van Ajax. Het indrukwekkende door fans gecreëerde doek was week in, week uit te zien achter de goal, in het vak dat normaal gesproken tijdens wedstrijden als kloppend hart van een kolkende Johan Cruijff ArenA fungeert.

Tags

  • #2021/2022

Socials