Conceição officieel gepresenteerd als Ajacied

Header 1420
Header 1420

Francisco Conceição is maandag officieel gepresenteerd. De aanvaller, die onlangs tot en met 30 juni 2027 werd vastgelegd, posteerde vol trots met het Ajax-shirt.

Tags

  • #Conceição

Socials

De negentienjarige Portugees die overkwam van FC Porto stond maandag voor het eerst op het trainingsveld in Amsterdam. Conceição speelde reeds vijftig officiële duels in het eerste van de Portugezen. De aanvaller gaat bij Ajax spelen met rugnummer 35.

Gerelateerde artikelen

Vlag Portugal 1280 (1)

Ajax contracteert Francisco Conceição

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Francisco Fernandes Conceição en FC Porto over de overgang van de Portugees. De aanvaller tekende een contract dat per direct ingaat en een looptijd heeft van vijf jaar, tot en met 30 juni 2027.

Tags

  • #Conceição

Socials

Nico Goal AEK I

Zestien keer juichen met jarige Nico Tagliafico

Nico Tagliafico viert op 31 augustus 2022 zijn dertigste verjaardag. De Argentijn vertrok onlangs naar Olympique Lyon en maakte in zijn periode bij Ajax in totaal zestien treffers. Van zijn eerste goal tegen sc Heerenveen tot aan zijn laatste in de kampioenswedstrijd tegen diezelfde tegenstander. Bekijk alle goals van de jarige.

Tags

  • #Tagliafico

Socials

Nico Header

Nico Tagliafico | Strijder en publiekslieveling

Nico Tagliafico heeft Ajax verruild voor het Franse Olympique Lyon. De Argentijnse verdediger vertrekt na vierenhalf jaar uit Amsterdam. Een periode waarin hij zich ontpopte tot een absolute publiekslieveling bij de Ajax-fans.

Tags

  • #Tagliafico

Socials