Speelschema definitief: Ajax opent tegen NEC

Neres3
Neres3

De KNVB heeft het programma voor het nieuwe Eredivisie-seizoen definitief vastgesteld. Voor Ajax staat in de eerste speelronde een thuiswedstrijd tegen NEC op het programma. Op zondag 19 december staat de eerste Klassieker gepland, in Rotterdam.

Tags

  • #Eredivisie

Socials

De Eredivisie start op vrijdagavond 13 augustus. Een dag later ontvangt Ajax promovendus NEC, dat na vier seizoenen terugkeert op het hoogste niveau. De aftrap staat gepland voor 21:00 uur.

Feyenoord - Ajax vlak voor de winterstop
De eerste Klassieker laat tot diep in de eerste seizoenshelft op zich wachten. In speelronde zeventien - de voorlaatste voor de winterstop - gaat Ajax op bezoek bij Feyenoord. Op zondag 24 oktober is het Ajax – PSV en op zondag 12 december Ajax – AZ. 

De Johan Cruijff Schaal staat gepland voor zaterdag 7 augustus, 20:00 uur. Dat is wel onder voorbehoud van de prestaties van PSV in de tweede kwalificatieronde van de UEFA Champions League. Mochten de Eindhovenaren die niet overleven, dan gaat de traditionele seizoensopening naar zondag 8 augustus, 18:00 uur. 

Competitiewedstrijden van Ajax eerste seizoenshelft. Let op: onder voorbehoud van wijzigingen.

Tags

  • #Eredivisie

Socials

Gerelateerde artikelen

Ajax Banner 880X495

Ajax gaat ‘back to red’ met trainingskleding

Vele fans zullen jeugdherinneringen hebben aan hoe directieleden Edwin van der Sar en Marc Overmars vroeger ‘in het rood’ als spelers op het trainingsveld stonden, of aan de rode trainingskleding waarmee latere aanvoerders als Jan Vertonghen en Luis Suárez het veld opkwamen. Waar het aanbod in trainingskleding de afgelopen seizoenen veel varieerde in kleur, keert de ploeg van Erik ten Hag in het seizoen 2021/2022 terug in het traditionele Ajax-rood.

Tags

  • #Trainingscollectie

Socials

Gravenberchshirt

Ajax en adidas presenteren uittenue 2021/2022

Na het winnen van de KNVB Beker en de landstitel heeft Ajax nog een cadeau voor de fans. Zondag speelt Ajax tegen Feyenoord - in wat de eerste wedstrijd is als kampioen - in het nieuwe uittenue van adidas (seizoen 2021/2022). Het overwegend gestreepte tenue is opgebouwd uit twee blauwtinten, met mintgroene accenten.

Tags

  • #Uitshirt20/21

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl