Contente Promes blij met 'heerlijk vooruitzicht'

1JR0848
1JR0848

Quincy Promes is blij dat de start van het nieuwe seizoen voorzichtig nadert. Ajax startte zaterdag aan de laatste van in totaal 3 blokken waaruit de voorbereiding bestaat. “Ik vind het altijd heerlijk, en zeker na de afgelopen periode, dat we weer iets hebben om naar uit te kijken.”

Tags

  • #PreSeason
  • #Promes

Socials

00:00/00:00
  • Auto

Promes vindt dat zijn teamgenoten en hij conditioneel en lichamelijk een goede basis hebben. "Ik denk dat we goed zijn voorbereid. We hebben natuurlijk in deze moeilijke periode gewoon doorgetraind. Onze fysieke gesteldheid is goed. We zijn natuurlijk niet wedstrijdfit, maar daar gaan we de komende weken stap voor stap naartoe werken.”

Met de huidige selectie ziet Promes zeker kansen op succes komend seizoen. "We hebben 1 speler verloren: Hakim natuurlijk. Maar verder is de groep voor het grootste gedeelte hetzelfde gebleven. Het is zaak dat we fit zijn en zoveel mogelijk jongens binnenboord houden. Daarnaast is elke versterking welkom.”

In de voorhoede heeft Promes versterking gekregen van Antony, een speler die in zijn ogen veel voor Ajax zou kunnen gaan betekenen. “Ik weet nog niet zo heel veel over hem, maar de eerste indrukken zijn goed. Je ziet gelijk dat hij goed kan voetballen. Waar je dat aan ziet? Aan zijn manier van bewegen, inzicht en hoe makkelijk hij meteen meegaat.”

Tags

  • #PreSeason
  • #Promes

Socials

Gerelateerde artikelen

2JR2080

Eerste training Antony

Kersverse aanwinst Antony Matheus dos Santos heeft bij Ajax zijn eerste stappen gezet op het trainingsveld. De 20-jarige Braziliaan deed dat samen met een andere Ajacied met Braziliaanse roots, Alessandro Schoenmaker. De conditietrainer heeft hem de voorbije periode in Brazilië en Nederland begeleid.

Tags

  • #BemVindoAntony

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl