Eerste training Antony

2JR2080
2JR2080

Kersverse aanwinst Antony Matheus dos Santos heeft bij Ajax zijn eerste stappen gezet op het trainingsveld. De 20-jarige Braziliaan deed dat samen met een andere Ajacied met Braziliaanse roots, Alessandro Schoenmaker. De conditietrainer heeft hem de voorbije periode in Brazilië en Nederland begeleid.

Tags

  • #BemVindoAntony

Socials

Direct na aankomst in Nederland werd bij beiden uit voorzorg een coronatest afgenomen. Daarna volgde een periode van quarantaine totdat er na een volgende test groen licht was om het veld op te gaan. Zijn eerste stappen op het trainingsveld van Ajax heeft hij dus inmiddels gezet.

De komende periode blijft Antony voornamelijk individueel trainen. Op zaterdag 1 augustus komt de gehele selectie voor het eerst bijeen om de voorbereiding op het nieuwe seizoen te starten.

Het eerste interview met Antony volgt deze week op de mediakanalen van Ajax.

Tags

  • #BemVindoAntony

Socials

Gerelateerde artikelen

Antonythumb

Ajax, Neres, Danilo & Sarita Lorena brengen lied uit: ‘Bem-Vindo Antony’

Antony is in Nederland! Om de Braziliaanse aankoop een warm welkom te geven hebben Ajax, David Neres, Danilo en Sarita Lorena een nummer uitgebracht met de titel 'Bem-Vindo Antony'. De 2 Ajacieden en Sarita Lorena doken de afgelopen weken met elkaar de studio in om een te gekke track op te nemen voor de 20-jarige voetballer. Het eindresultaat: een lied met honderd procent hitpotentie! Check het zelf.

Tags

  • #BemVindoAntony

Socials

Ajax Juicht

Eredivisieseizoen Ajax start op Het Kasteel

Het competitieprogramma voor de eerste 21 speelronden is door de KNVB bekendgemaakt. Ajax speelt zijn eerste wedstrijd in de Eredivisie op zondag 13 september uit tegen Sparta Rotterdam. Op zaterdag 19 september ontvangt de ploeg van Erik ten Hag RKC Waalwijk in Amsterdam. Jong Ajax start het seizoen in de Keuken Kampioen Divisie op 30 augustus op sportpark de Toekomst tegen Roda JC.

Tags

  • #Eredivisie
  • #KeukenKampioenDivisie

Socials