Contracten van Grant en Van Eijk verlengd

Grant1920
Grant1920

Chasity Grant en Regina van Eijk spelen ook volgend seizoen voor de Ajax Vrouwen. De Ajacieden hebben hun aflopende contracten verlengd. Grant tekent voor twee jaar bij en Van Eijk met één jaar.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

De 22-jarige Grant (zie headerfoto) begon met voetballen bij sc Spaland in Schiedam en kwam na drie seizoenen ADO Den Haag in de zomer van 2020 op sportcomplex de Toekomst terecht. De vleugelaanvaller is al enige tijd een vaste waarde en kon afgelopen seizoen met vijftien assists en acht goals op prima statistieken rekenen. Grant speelde tot dusver 86 duels voor de Ajax Vrouwen, waarmee ze de landstitel, de KNVB Beker en de Eredivisie Cup won.

Van Eijk (op onderstaande foto te zien) kwam in 2018 als derde keeper naar Ajax, ze was toen zestien jaar. In oktober 2021 maakte ze haar debuut in de Eredivisie. Het was het seizoen waarin ze door een blessure van Lize Kop vervolgens bijna onafgebroken op doel stond. Een jaar later (in oktober 2022) liep Van Eijk zelf een zware kniekwetsuur op, waarna ze niet meer in actie heeft kunnen komen. De 21-jarige goalie heeft 22 wedstrijden voor de Ajax Vrouwen achter haar naam.

Gerelateerde artikelen

Keijzer1920

Keijzer en Van der Veen langer bij de Ajax Vrouwen

Milicia Keijzer en Roos van der Veen blijven langer aan de Ajax Vrouwen verbonden. Ze hebben hun handtekeningen gezet onder een overeenkomst tot medio 2024. Voor Keijzer betreft het haar eerste contract.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Spitse X Bakker SITE

30 Seconds | Spitse en Bakker: 'Wie is Beethoven?'

Wie heeft het niet gespeeld: 30 Seconds. Het gezellige familiespelletje heeft een Ajax-variant gekregen. In dertig seconden moeten spelers van de Ajax Vrouwen vijf begrippen die op een kaartje staan aan elkaar uitleggen. Voor elk goed antwoord krijgt het duo een punt. In de vijfde aflevering spelen Sherida spitse en Eshly Bakker met elkaar. Doen zij het beter dan de vorige duo's?

Tags

  • #30Seconds

Socials

Ajaxvrouwentop10goals

Top 10 Goals | Ajax Vrouwen

Het werd een seizoen om nooit te vergeten voor de Ajax Vrouwen. De ploeg van Suzanne Bakker werd landskampioen en speelde onder andere een prachtig tweeluik in de UEFA Women's Champions League tegen topploeg Arsenal. In het toch al succesvolle seizoen scoorden de Ajacieden er lustig op los. We hebben tien heerlijke doelpunten van de vrouwen op een rij gezet.

Tags

  • #Top10Goals

Socials