Keijzer en Van der Veen langer bij de Ajax Vrouwen

Keijzer1920
Keijzer1920

Milicia Keijzer en Roos van der Veen blijven langer aan de Ajax Vrouwen verbonden. Ze hebben hun handtekeningen gezet onder een overeenkomst tot medio 2024. Voor Keijzer betreft het haar eerste contract.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

De 20-jarige Keijzer (zie headerfoto) maakt zich op voor haar derde seizoen op sportcomplex de Toekomst. Een kleine twee jaar geleden maakte ze de overstap vanuit VV Alkmaar naar Ajax. Na een jaar bij het Talententeam behoort Keijzer sinds afgelopen seizoen tot de hoofdmacht. De  verdediger debuteerde in oktober tegen Telstar en verscheen in totaal vijfmaal binnen de lijnen voor de ploeg van Suzanne Bakker.

Van der Veen (op onderstaande foto te zien) heeft haar eerste seizoen in Amsterdam achter de rug. De 21-jarige verdediger kwam vorig jaar zomer over van sc Heerenveen en tekende toen een eenjarig contract. Van der Veen heeft inmiddels vijf officiële duels achter haar naam staan en scoorde daarin eenmaal, tegen FC Twente voor de KNVB Beker. Ze kwam sinds maart niet meer in actie vanwege een beenkwetsuur.

Gerelateerde artikelen

Vertrek Bakker 1920

Eshly Bakker vertrekt bij Ajax Vrouwen

Eshly Bakker gaat Ajax Vrouwen deze zomer verlaten. De speler met de meeste wedstrijden in de historie van de Ajax Vrouwen kiest ervoor haar huidige overeenkomst niet te verlengen.

Tags

  • #AjaxVrouwen
  • #Bakker

Socials

Spitse X Bakker SITE

30 Seconds | Spitse en Bakker: 'Wie is Beethoven?'

Wie heeft het niet gespeeld: 30 Seconds. Het gezellige familiespelletje heeft een Ajax-variant gekregen. In dertig seconden moeten spelers van de Ajax Vrouwen vijf begrippen die op een kaartje staan aan elkaar uitleggen. Voor elk goed antwoord krijgt het duo een punt. In de vijfde aflevering spelen Sherida spitse en Eshly Bakker met elkaar. Doen zij het beter dan de vorige duo's?

Tags

  • #30Seconds

Socials

Ajaxvrouwentop10goals

Top 10 Goals | Ajax Vrouwen

Het werd een seizoen om nooit te vergeten voor de Ajax Vrouwen. De ploeg van Suzanne Bakker werd landskampioen en speelde onder andere een prachtig tweeluik in de UEFA Women's Champions League tegen topploeg Arsenal. In het toch al succesvolle seizoen scoorden de Ajacieden er lustig op los. We hebben tien heerlijke doelpunten van de vrouwen op een rij gezet.

Tags

  • #Top10Goals

Socials