Contractverlenging voor Amourricho van Axel Dongen

Van Axel Dongen 1280
Van Axel Dongen 1280

Ajax en Amourricho van Axel Dongen hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract, dat liep tot en met 30 juni 2023. De nieuwe verbintenis van de achttienjarige aanvaller, die vanaf nu onder de naam Amourricho zal spelen, loopt tot en met 30 juni 2027. Hij sluit na de zomerstop aan bij de selectie van Ajax 1.

Tags

  • #VanAxelDongen

Socials

Amourricho (Almere, 29 september 2004) speelde sinds 2013 in de jeugdopleiding van Ajax. In 2021 ontving hij de Abdelhak Nouri Trofee voor grootste talent van de jeugdopleiding. Op 15 december 2021 maakte hij zijn debuut voor Ajax 1, tijdens de KNVB Beker-wedstrijd Ajax - Barendrecht: 4-0.

Tot nu toe kwam de rechtspoot drie keer in actie voor de hoofdmacht. Daarnaast speelde hij 23 wedstrijden voor Jong Ajax, waarin hij drie doelpunten maakte.

Gerelateerde artikelen

STILL AXEL DONGEN

Van Axel Dongen trots: 'Amsterdam laten zien wat ik kan'

Amourricho Van Axel Dongen loopt al meer dan de helft van zijn leven bij Ajax rond. Het Ajax-talent verlengde maandag zijn contract tot en met 30 juni 2027. Een mooie dag in het bijzijn van familie en vrienden. "Ik wilde altijd al bij Ajax blijven."

Tags

  • #VanAxelDongen

Socials

Amothumbnail

Amourricho van Axel Dongen wint Abdelhak Nouri Trofee

Amourricho van Axel Dongen is uitgeroepen tot het grootste talent van de jeugdopleiding van Ajax van het seizoen 2020/2021. De aanvaller is daarmee de opvolger van Devyne Rensch. Van Axel Dongen kreeg de Abdelhak Nouri Trofee dinsdagmiddag in ontvangst.

Tags

  • #ForTheFuture

Socials

Regeerhlynsson1280

Clip | Onze debutanten tegen BVV Barendrecht 😍

In de tweede ronde van de KNVB Beker won Ajax met 4-0 van de amateurs van BVV Barendrecht. Het werd vooral voor Amourricho van Axel Dongen, Kristian Hlynsson en Youri Regeer een avond om nooit meer te vergeten. Het drietal debuteerde in de Johan Cruijff ArenA voor Ajax 1.

Tags

  • #KNVBBeker
  • #AJABAR

Socials