Van Axel Dongen trots: 'Amsterdam laten zien wat ik kan'

Amourricho Van Axel Dongen loopt al meer dan de helft van zijn leven bij Ajax rond. Het Ajax-talent verlengde maandag zijn contract tot en met 30 juni 2027. Een mooie dag in het bijzijn van familie en vrienden. "Ik wilde altijd al bij Ajax blijven."

Tags

  • #VanAxelDongen

Socials

Gerelateerde artikelen

Van Axel Dongen 1280

Contractverlenging voor Amourricho van Axel Dongen

Ajax en Amourricho van Axel Dongen hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract, dat liep tot en met 30 juni 2023. De nieuwe verbintenis van de achttienjarige aanvaller, die vanaf nu onder de naam Amourricho zal spelen, loopt tot en met 30 juni 2027. Hij sluit na de zomerstop aan bij de selectie van Ajax 1.

Tags

  • #VanAxelDongen

Socials

Hato En Axel Dongen 1280

Hoteltour met Van Axel Dongen en Hato | 'Heeft iemand Google Translate in de buurt?'

Het is inmiddels een traditie geworden tijdens het trainingskamp van Ajax: de hoteltour. Deze week kregen Jorrel Hato en Amourricho van Axel Dongen een camera in de hand om ons mee te nemen in het hotel van Ajax in Spanje. Neem een kijkje in de gym, het zwembad, de kamer van Owen Wijndal en check hoe Van Axel Dongen dankzij Google Translate een gesprek aanknoopt met een werknemer van het hotel.

Tags

  • #MidSeason

Socials

Amothumbnail

Amourricho van Axel Dongen wint Abdelhak Nouri Trofee

Amourricho van Axel Dongen is uitgeroepen tot het grootste talent van de jeugdopleiding van Ajax van het seizoen 2020/2021. De aanvaller is daarmee de opvolger van Devyne Rensch. Van Axel Dongen kreeg de Abdelhak Nouri Trofee dinsdagmiddag in ontvangst.

Tags

  • #ForTheFuture

Socials