Ajax verlengt contract van Dusan Tadic

Tadic1280
Tadic1280

Ajax en Dusan Tadic hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract, dat liep tot en met 30 juni 2023. De nieuwe verbintenis van de Serviër is met één jaar verlengd, tot en met 30 juni 2024.

Tags

  • #Tadic2024

Socials

Tadic werd op 20 november 1988 geboren in Bačka Topola, Joegoslavië. De aanvaller kwam in 2018 over van het Engelse Southampton. Op 25 juli 2018 maakte hij zijn debuut in het eerste elftal tijdens de wedstrijd Ajax – Sturm Graz (2-0), in de tweede voorronde van de UEFA Champions League. 

Hij speelde tot nu toe 149 officiële wedstrijden in het eerste elftal van Ajax en maakte daarin 76 doelpunten. Het afgelopen seizoen werd de aanvoerder uitgeroepen tot Nederlands voetballer van het jaar.

Directeur voetbalzaken Marc Overmars: "Het is geen geheim dat Dusan een zeer belangrijke rol speelt voor het team, zowel binnen als buiten de lijnen is hij een echte leider. Het is daarom prachtig dat we hem langer aan de club kunnen verbinden. Dusan is topfit en zal de komende jaren nog van grote waarde zijn voor Ajax."

Gerelateerde artikelen

Tenhagquick

Ten Hag: 'Tadic is voor ons een absolute keyspeler'

Erik ten Hag spreekt vanaf het trainingskamp in De Lutte over de aanwas van jong talent, de plannen voor een nieuw seizoen en de onmisbaarheid van aanvoerder Dusan Tadic. "De tank is weer vol. We hebben weer energie. We kunnen er weer tegenaan en hebben er zin in."

Tags

  • #PreSeason

Socials

Tadicgoalajautr

Alle doelpunten en assists van Dusan Tadic

Van de eerste assist van het seizoen op Antony in de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam (0-1), tot zijn belangrijke rol als aangever bij de 0-3 tegen Feyenoord. We hebben alle goals en assists van onze captain Dusan Tadic van deze jaargang voor je op een rij gezet. In ruim negen minuten kom je al zijn bepalende momenten tegen in de Eredivisie, KNVB Beker, UEFA Champions League en Europa League.

Tags

  • #Tadic

Socials