Contractverlenging en verhuur voor Anass Salah-Eddine

ASE Header 1280
ASE Header 1280

Ajax en Anass Salah-Eddine hebben overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De vorige overeenkomst liep tot en met 30 juni 2023. De vernieuwde verbintenis van de twintigjarige verdediger loopt tot en met 30 juni 2025. Daarnaast is Ajax met FC Twente overeengekomen dat Salah-Eddine dit seizoen op huurbasis voor de eredivisieclub uit Enschede uitkomt.

Tags

  • #Salah-Eddine

Socials

Salah-Eddine (Amsterdam, 18 januari 2002) kwam in de zomer van 2018 over van de jeugdopleiding van AZ. Afgelopen seizoen eindigde hij met Jong Ajax op de zevende plek in de Keuken Kampioen Divisie. Op 15 mei 2022 maakte Salah-Eddine zijn debuut in de hoofdmacht van Ajax tijdens de wedstrijd Vitesse - Ajax (2-2).  

Gerelateerde artikelen

ASE Thumb 880

Jong Ajax uitgelicht | Anass Salah-Eddine: 'We voelen elkaar blindelings aan'

In 'Jong Ajax Uitgelicht' zetten we de sterren van de Toekomst letterlijk in de schijnwerpers. Aan de hand van diverse vragen leren we de selectie van Jong Ajax beter kennen. Welke oefening doen ze het liefst op de training? Met welke teamgenoot hebben ze de beste klik? Wat is hun ultieme voetbaldroom? In de vijfde aflevering neemt Anass Salah-Eddine plaats in de spotlights.

Tags

  • #Salah-Eddine

Socials