Contractverlenging en verhuur Jay Gorter

Gorter Close 1280
Gorter Close 1280

Ajax en Jay Gorter hebben overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De vorige overeenkomst liep tot en met 30 juni 2025. De vernieuwde verbintenis van de 22-jarige keeper loopt tot en met 30 juni 2026. Daarnaast is Ajax met Gorter en Aberdeen FC overeengekomen dat hij per direct voor de rest van dit seizoen op huurbasis voor de Schotse club uitkomt.

Tags

  • #Gorter

Socials

Gorter werd op 30 mei 2000 geboren in Amsterdam en tekende in de zomer van 2021 een vierjarig contract bij Ajax. De doelman maakte daarvoor sinds drie seizoenen deel uit van de selectie van Go Ahead Eagles. Met de club uit Deventer dwong hij in 2021 promotie af naar de Eredivisie.

De sluitpost maakte op 20 januari 2022 zijn debuut in Ajax 1 in de gewonnen bekerwedstrijd tegen Excelsior Maassluis (9-0). Tot nu toe kwam hij tot drie officiële wedstrijden in het eerste elftal. Eerder speelde Gorter tussen 2010 en 2014 in de jeugd van Ajax.

Tags

  • #Gorter

Socials

Gerelateerde artikelen

Gorterwijndal 1280

Merry Dribble en Skills Challenge | Jay Gorter tegen Owen Wijndal

Dit is de Skills Challenge kersteditie. Bloedfanatieke Ajacieden showen tijdens de kerstdagen hun techniek. In deze eerste aflevering strijden Jay Gorter en Owen Wijndal tegen elkaar. Wie is over de vijf 'kerstonderdelen' de snelste, behendigste en dus de beste?

Tags

  • #Gorter
  • #Wijndal

Socials

Guesswhogorter

Guess Who | Pasveer tegen Gorter: 'Heeft ie op school gezeten dan?'

In Guess Who wordt het klassieke 'Wie is het' omgetoverd naar de Ajax-versie. De Ajacieden spelen tegen elkaar en krijgen zes aanwijzingen om een ploeggenoot te raden. In de tweede aflevering gaan keepers Remko Pasveer en Jay Gorter de strijd met elkaar aan.

Tags

  • #GuessWho

Socials