Contractverlenging voor Youri Regeer

Regeerhoofdfoto1280
Regeerhoofdfoto1280

Ajax en Youri Regeer hebben overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De nieuwe verbintenis van de 18-jarige speler, die op meerdere posities inzetbaar is, gaat in op 1 juli 2022 en loopt tot en met 30 juni 2025. Het oude contract van Regeer loopt tot medio 2022.

Tags

  • #Regeer

Socials

Regeer (Haarlem, 18 augustus 2003) speelde in de jeugdopleiding van Ajax sinds 2017, toen hij overkwam uit de jeugd van ADO Den Haag. Op 15 december 2021 maakte hij zijn debuut in het eerste elftal tijdens de TOTO KNVB Beker-wedstrijd Ajax – BVV Barendrecht: 4-0. De jeugdinternational kwam tot nu toe twee keer in actie voor de hoofdmacht en scoorde één keer.

Regeer is tevens een van de aanvoerders van Jong Ajax. Hij maakte op 21 februari 2020 zijn debuut tijdens de wedstrijd Helmond Sport – Jong Ajax: 0-2. Sindsdien kwam de rechtspoot zestig keer in actie voor de beloften, en scoorde hij vijf keer.

Tags

  • #Regeer

Socials

Gerelateerde artikelen

Youriregeer1280

Regeer: ‘Oog rustig, maar kan heel hard zijn’

Aanvoerder van Jong Ajax, vlak voor de jaarwisseling zijn officiële debuut in Ajax 1 en voor het eerst mee op een wintertrainingskamp met de hoofdmacht; voor Youri Regeer kon 2021 niet beter eindigen en 2022 niet beter beginnen. De achttienjarige multifunctionele speler zit goed in zijn vel en is na een korte onderbreking rondom de feestdagen klaar om te vlammen. "Ik heb zin in de tweede seizoenshelft."

Tags

  • #Regeer

Socials

Taylor Header

Samenvatting oefenduel Ajax – FC Utrecht

Zoals gebruikelijk tijdens een interlandbreak speelde Ajax een oefenwedstrijd om in het ritme te blijven. FC Utrecht was woensdagmiddag op sportcomplex de Toekomst de tegenstander. Een jeugdig Ajax dolf uiteindelijk nipt het onderspit: 0-1.

Tags

  • #AJAUTR

Socials