Ajax en Electronic Arts verlengen partnership

Schuursea1280
Schuursea1280

AFC Ajax en Electronic Arts hebben de bestaande overeenkomst verlengd. Door deze samenwerking blijft Ajax in staat om zich te verbinden met alle EA SPORTS™ FIFA-spelers overal ter wereld. Belangrijke onderdelen van de samenwerking zijn het aanbieden van club-specifieke content aan Ajax-fans en FIFA-spelers, het vergroten van de in-game zichtbaarheid van Ajax en het opzetten van unieke initiatieven voor fans.

Tags

  • #eSports

Socials

De verlenging van het partnership bouwt verder op de exclusieve content en zichtbaarheid van Ajax in het spel. In de afgelopen drie jaar heeft de nauwe samenwerking al geleid tot een realistischere integratie van Ajax-spelers door face-scans en een verbeterde weergave van het stadion. Fans kunnen genieten van unieke content en mogen de komende jaren meer verwachten.

Menno Geelen, commercieel directeur AFC Ajax: "Esports blijft een belangrijke pilaar voor Ajax. We hebben binnen Esports niet alleen de ambitie om sportief tot de wereldtop te horen, maar willen ook FIFA-spelers overal ter wereld in aanraking laten komen met onze club en filosofie. Electronic Arts is een autoriteit in de wereld van Esports en een belangrijke partner die ons ondersteunt bij die ambitie."

Toewijding
"De verlenging van ons partnership met AFC Ajax laat onze toewijding zien om op het hoogste niveau kwalitatieve en authentieke ervaringen te bieden aan wereldwijde voetbalfans", aldus James Salmon, Marketing Director, EA SPORTS FIFA. "We kijken er naar uit om Ajax-fans meer innovatieve en interactieve FIFA-ervaringen te bieden, terwijl we onze passie voor voetbal blijven uitdragen."

Gerelateerde artikelen