Datum aanvang werkzaamheden Alex Kroes bekend

Copyright Proshots 8437694 (1)
Copyright Proshots 8437694 (1)

Dinsdag is duidelijk geworden dat Alex Kroes per 15 maart 2024 met zijn werkzaamheden als algemeen directeur en directievoorzitter bij Ajax begint.

Tags

  • #Kroes

Socials

Ajax maakte reeds bekend dat Jan van Halst als directeur algemene zaken, en in die hoedanigheid tevens als voorzitter van de directie, maandag aan de slag is gegaan. Het betreft een tijdelijke en titulaire benoeming, tot het moment waarop Alex Kroes zijn werkzaamheden voor Ajax zal aanvangen.

Gerelateerde artikelen

1Vanhalst Header 1920

Jan van Halst tijdelijk directielid

Jan van Halst is met ingang van maandag 4 september directeur algemene zaken bij AFC Ajax NV en in die hoedanigheid tevens voorzitter van de directie. Het betreft een tijdelijke en titulaire benoeming voor de periode van 4 september 2023, tot het moment waarop Alex Kroes benoemd kan worden als algemeen directeur en directievoorzitter.

Tags

  • #VanHalst

Socials

Copyright Proshots 8437694 (1)

Ajax draagt nieuwe algemeen directeur en directievoorzitter voor

De Raad van Commissarissen (RvC) van AFC Ajax NV heeft het voornemen Alex Kroes te benoemen als algemeen directeur en directievoorzitter. Hij is de beoogd opvolger van Edwin van der Sar, die zijn taken per 1 juni 2023 aan zijn collega-directieleden heeft overgedragen. De RvC is tevens voornemens om Kroes te benoemen als statutair directeur, met inachtneming van de geldende procedure, en wel voor een periode van drie jaar.

Tags

  • #Kroes

Socials

Interviewgeelen1920

Ajax start opleidingstraject voor oud-spelers

De contouren van het idee gingen al een tijd rond in het hoofd van Menno Geelen. In de afgelopen jaren sprak de commercieel directeur van Ajax regelmatig met oud-Ajacied Siem de Jong, mede daardoor werd zijn visie werkelijkheid. Ajax gaat meer oud-spelers en oud-speelsters aan de club binden en start een talentenprogramma voor spelers die gestopt zijn en aan een tweede carrière willen beginnen in het voetbal, buiten het veld.

Tags

  • #ForTheFuture

Socials