Dave Vos maakt seizoen af bij Jong Ajax

Vos Dave 1420 Copyright Proshots 10411235
Vos Dave 1420 Copyright Proshots 10411235

Dave Vos maakt het seizoen af als hoofdtrainer van Jong Ajax. De voormalig (jeugd)trainer van Ajax keert na iets meer dan een jaar terug op de Toekomst en tekende een contract tot en met 30 juni 2023.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Sinds begin deze maand bekend werd dat John Heitinga is doorgeschoven naar Ajax 1 stond assistent-trainer Michel Kreek voor de groep. Hij zal met de komst van Vos weer teruggaan naar zijn oude rol. De rest van de staf van Jong Ajax blijft ongewijzigd.

Rangers FC
Vos werkte eerder al tien jaar als trainer in Amsterdam. De 39-jarige oefenmeester, die de cursus Coach Betaald Voetbal voltooide, trainde onder meer Ajax O17 en O18 en was bij Jong Ajax assistent-trainer onder Mitchell van der Gaag. In november 2021 vertrok Vos naar Rangers FC. Bij de Schotse club was hij tot eind 2022 assistent-trainer onder Giovanni van Bronckhorst.

''Ik ben een echte Ajacied en heb veel aan de club te danken”, verklaart Vos zijn keuze. ''Daarom doe ik graag iets terug nu Ajax weer een beroep op mij doet. Ik ken de spelersgroep goed uit mijn vorige periode bij de club en heb veel zin de spelers verder te helpen in hun laatste stappen richting het hoogste niveau.''

Gerelateerde artikelen

Heitinga Still Goed 1280

Heitinga is hoofdtrainer van Ajax: 'Iets waar ik trots op ben'

John Heitinga is in elk geval de rest van het seizoen hoofdtrainer van de Amsterdammers. De Ajacied is duidelijk over wat hij wil de komende periode en heeft er zin in. "Ik denk dat ik het Ajax-DNA heb en hopelijk kan ik dat vertalen naar de groep."

Tags

  • #Heitinga

Socials

Heitinga Coach 1280

Heitinga maakt seizoen af als hoofdtrainer

De clubleiding van Ajax en John Heitinga zijn overeengekomen dat de 39-jarige oud-speler in elk geval de rest van dit seizoen hoofdtrainer is van het eerste elftal. Dwight Lodeweges is per direct als assistent-trainer toegevoegd aan de technische staf van Heitinga.

Tags

  • #Heitinga

Socials