De Boer neemt vijf Ajacieden mee naar het EK

Timbergravenberch1280
Timbergravenberch1280

Jurriën Timber is één van de 26 spelers die bondscoach Frank de Boer heeft geselecteerd voor het EK. Ook de andere vier Ajacieden die in de voorselectie zaten, gaan mee met Oranje naar het Europees kampioenschap; Ryan Gravenberch, Daley Blind, Davy Klaassen en Maarten Stekelenburg. Het EK wordt gehouden tussen 11 juni en 11 juli.

Tags

  • #Oranje

Socials

Voor Timber is het na zijn doorbraak het afgelopen seizoen bij Ajax de eerste keer dat hij tot de definitieve selectie behoort van het grote Oranje.

De spelersgroep vertrekt op 29 mei naar Portugal voor een trainingskamp. Voor de start van het toernooi speelt Oranje nog twee oefenwedstrijden; op 2 juni tegen Schotland en op 6 juni tegen Georgië. 

Het EK begint voor Nederland op 13 juni met de groepswedstrijd tegen Oekraïne. Vier dagen later speelt Oranje tegen Oostenrijk. De laatste poulewedstrijd is op 21 juni tegen Noord-Macedonië.

Tags

  • #Oranje

Socials

Gerelateerde artikelen

Renschtimber

Dit is hoe Jurriën Timber zich manifesteerde binnen Ajax

Met zijn maatje in de verdediging, Devyne Rensch, poseerde Jurriën Timber zondagmiddag met de kampioensschaal in zijn hand en een medaille om zijn nek. Tastbaar zilverwerk voor de pas negentienjarige verdediger in het jaar van zijn doorbraak in Ajax 1. Een foto voor hem om nooit meer te vergeten.

Tags

  • #Timber

Socials

Klaassen 5

'Mister 1-0' | De succesvolle terugkeer van Davy Klaassen

"Het voelt als thuiskomen", zei Davy Klaassen afgelopen zomer toen hij zijn contract tekende bij Ajax. Daar bleek in zijn eerste seizoen sinds zijn terugkeer niets van gelogen. Hij verzorgde maar liefst negen keer een openingstreffer en speelde bijna alles.

Tags

  • #Klaassen

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl