De Koning en Ouazane tevreden na 11-2-overwinning: 'Het voelt lekker'

Dankzij de 11-2-overwinning op Spartaan ’20 O13 is Ajax O13 door naar de volgende ronde van de beker. Na afloop waren Tim de Koning en Abdellah Ouazane tevreden over de teamprestatie. "Het is altijd lekker als je wint, zeker met zo’n uitslag."

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

Abdellah Ouazane, verantwoordelijk voor één goal en twee assists, genoot van zijn teamgenoten. "Het was een goede wedstrijd en we gunden elkaar de doelpunten." Ouazane scoorde vanaf de strafschopstip. "De keeper probeerde me gek te maken met zijn handen, maar dat lukte niet."

Ook Tim de Koning was belangrijk met drie goals en één assist. "Het voelt lekker om door te gaan naar de volgende ronde." Tot slot kijkt Ouazane alvast vooruit naar de competitie. "We hebben de eerste competitiewedstrijd gewonnen, het is fijn om nu ook door te gaan in de beker."

00:00/00:00
  • Auto

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

Gerelateerde artikelen

O15 III 880

Samenvatting Ajax O15 - FC Utrecht O15

Op sportcomplex de Toekomst stond zaterdag een bekerwedstrijd tussen Ajax O15 en FC Utrecht O15 op het programma. Met een 0-0-eindstand na de reguliere speeltijd brachten penalty's de beslissing. De gasten uit Utrecht trokken uiteindelijk aan het langste eind: 5-6. Bekijk hier de beelden

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

O13 880 Header

Blik op de Toekomst | Wisselende resultaten, Ajax O13-1 haalt uit

Een zaterdag met bekerwedstrijden, competitieduels en oefenpotjes stond er op het programma voor de Ajax-jeugd. Zo boekte Ajax O13-1 een prachtige overwinning en ging Ajax O15 na penalty’s onderuit. Bekijk hoe het de Ajacieden verging in Blik op de Toekomst

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

O13 II 880

Highlights Ajax O13 – Spartaan O13

Ajax O13-1 heeft ten koste van Spartaan '20 O13 de volgende ronde van het bekertoernooi bereikt. Op sportcomplex de Toekomst maakten de Ajacieden er een doelpuntenfestijn van. Bekijk hier de beelden van de 11-2-overwinning.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl