De Waal tekent contract: 'Was het wachten waard'

Ajax heeft Max de Waal gecontracteerd. De Waal tekende een contract dat loopt van 1 december 2020 tot en met 30 juni 2023. Het is zijn eerste contract bij Ajax.

Tags

  • #DeWaal

Socials

"Dit is natuurlijk mooi", vertelt een gelukkige De Waal. "In de loop der jaren zie je wel wat andere jongens een contract tekenen. Dan hoop stiekem dat je zelf ook een keer aan de beurt bent. Ik ben blij dat nu het moment is. Het was het wachten wel waard in ieder geval."

Nog constanter
De Waal zou in principe nog bij Ajax O18 mogen spelen, maar is al een vaste kracht bij Jong Ajax. Dat gaat hem goed af. "Het gaat allemaal wel wat sneller natuurlijk, maar daar heb ik niet heel veel moeite mee. Ik had eerder wel eens moeite met teleurstellingen, na een mislukte actie bijvoorbeeld, maar dat heb ik nu aardig omgezet."

Nu is het zaak voor De Waal om zich verder te verbeteren. "Voor dit jaar is mijn doel constanter te worden en meer doelpunten en assists te leveren. Voor volgend jaar is dat misschien wel mijn debuut maken in het eerste elftal."

Tags

  • #DeWaal

Socials

Gerelateerde artikelen

THUMBMAXDEWAAL

Ajax contracteert Max de Waal

Ajax heeft Max de Waal (Hoorn, 10 januari 2002) gecontracteerd. De Waal tekende een contract dat loopt van 1 december 2020 tot en met 30 juni 2023. Het betreft het eerste contract voor de achttienjarige middenvelder.

Tags

  • #DeWaal

Socials

Tagliafictekenenheaderevt

Ajax legt Tagliafico langer vast

Ajax en Nico Tagliafico hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract dat liep tot en met 30 juni 2022. De nieuwe verbintenis met de Argentijns international loopt tot en met 30 juni 2023.

Tags

  • #Tagliafico2023

Socials