Deze speelsters versterken Ajax Vrouwen komend seizoen

D504019 1
D504019 1

Stefanie van der Gragt is aankomend seizoen weer in het shirt van de Ajax Vrouwen te bewonderen. De 27-jarige verdediger ruilt FC Barcelona in voor Ajax, waar ze in seizoen 2017-2018 al een jaar speelde. Naast Van der Gragt zijn Chasity Grant, Quinty Sabajo, Iris Stiekema en Nikita Tromp de nieuwe gezichten bij de Ajax Vrouwen. Keepster Claire Dinkla maakte afgelopen seizoen al haar debuut en maakt de definitieve overstap van het Talententeam naar de Ajax Vrouwen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Chasity Grant komt over van ADO Den Haag en werd het afgelopen seizoen gedeeld clubtopscorer in de Eredivisie met 4 treffers. Middenvelder Quinty Sabajo verruilt SC Heerenveen naar de Ajax Vrouwen en speelde tot nu toe 33 wedstrijden in de Eredivisie.

Nikita Tromp keer na een jaar bij PEC Zwolle terug bij Ajax.  De jeugdinternational was in de voetbaljaargang 2018-2019 actief in het Talententeam, waarmee ze kampioen werd. In datzelfde seizoen kroonde ze zich tot all-time-topscorer van EK-duels voor O17-teams. De 18-jarige Tromp debuteerde ook al vroeg voor de Ajax Vrouwen. In augustus 2018 mocht ze mee naar Noord-Ierland voor het kwalificatietoernooi van de Women's Champions League.

Claire Dinkla (17) en Iris Stiekema (18) worden komend seizoen toegevoegd aan de selectie van de Ajax Vrouwen. Beide speelsters kwamen tot nu toe vooral in actie voor het Ajax Talententeam.

Keepster Dinkla maakte deze winter haar debuut voor de Ajax Vrouwen. Ze speelde in de Eredivisie Cup-wedstrijd bij ADO Den Haag op 28 februari 2020. 

Middenvelder Stiekema wacht nog op haar debuut bij de Ajax Vrouwen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl