Dieperink fluit Ajax – PEC Zwolle

Dieperink 12420
Dieperink 12420

Rob Dieperink is zaterdag de scheidsrechter tijdens het thuisduel met PEC Zwolle. Hij wordt in de Johan Cruijff ArenA geassisteerd door Erwin Zeinstra en Freek Vandeursen. Ingmar Oostrom fungeert als vierde official en Allard Lindhout is de VAR.

Tags

  • #AJAPEC

Socials

De 34-jarige Dieperink had dit seizoen één keer eerder de leiding over een wedstrijd van Ajax. Op 7 november 2021 was hij de arbiter tijdens het teleurstellende 0-0-gelijkspel tegen Go Ahead Eagles. Tijdens die wedstrijd gaf hij Lisandro Martínez en Edson Álvarez een gele kaart.

Ajax – PEC Zwolle begint zaterdag vanaf 18:45 uur.

Tags

  • #AJAPEC

Socials

Gerelateerde artikelen

Team1280

Highlights NEC - Ajax | Brobbey bejubeld

In aanloop naar de herstart van de Eredivisie tegen NEC blikken we terug op het duel in Nijmegen vorig seizoen. Dankzij een handige treffer van Brian Brobbey in de slotfase won Ajax met 0-1 en bleef de voorsprong op PSV vier punten.

Tags

  • #NECAJA

Socials

Daramy (1)

Samenvatting Ajax - Go Ahead Eagles

Ajax heeft zichzelf zondagavond in eigen huis geen goede dienst bewezen. Tegen Go Ahead Eagles bleef de ploeg van Erik ten Hag steken op 0-0. Ajax blijft op doelsaldo wel koploper in de Eredivisie.

Tags

  • #AJAGAE

Socials

CL14K 1280 2022 04 24 Cruyff Legacy 14K Run 0038 (1)

Succesvolle Cruyff Legacy 14K levert prachtig bedrag op

Ruim drieduizend deelnemers kwamen zondag, daags voor de 75e geboortedag van Johan Cruijff, in actie tijdens de Cruyff Legacy 14K. De Johan Cruyff Foundation en de Ajax Foundation werkten bij het loopevenement hecht samen om geld op te halen om zo de ontwikkeling van kinderen door sport en spel te stimuleren. Uiteindelijk werd maar liefst €385.014 bijeen gelopen!

Tags

  • #Cruijff

Socials