Dit is de wedstrijdselectie van Ajax O18 voor Youth League-start

O18
O18

In het kielzog van Ajax 1 is ook Ajax O18 dinsdag afgereisd naar Portugal voor een treffen met Sporting CP in de UEFA Youth League. Trainer Dave Vos selecteerde twintig Ajacieden voor het duel in Lissabon.

Tags

  • #UYL
  • #AjaxO18

Socials

De talenten uit de Onder 18 kenden een goede generale voor hun Europese duel in Portugal. Zaterdag won de ploeg van Vos de eerste competitiewedstrijd van het seizoen. Het bleef tegen Sparta lang doelpuntloos, tot Jaydon Banel tien minuten voor tijd de winnende treffer binnen wist te koppen: 0-1. De matchwinner behoort ook tot de geselecteerde Ajacieden.

Woensdag wacht de Ajacieden de eerste krachtmeting in de Youth League. Sporting en Ajax O18 staan vanaf 12:00 uur (Nederlandse tijd) tegenover elkaar.

Afgelopen seizoen werd het Youth League-toernooi in februari geannuleerd. De Europese voetbalbond besloot vanwege de coronacrisis een streep te zetten door het prestigieuze jeugdtoernooi. 

De selectie:
Olivier Aertssen
Oualid Agougil
Prince Aning
Jaydon Banel
Yoram Boerhout
Julian Brandes
Eskild Dall
Tom de Graaff
Tristan Gooijer
Kristian Hlynsson
Jeppe Kjær Jensen
Diyae-Eddine Jermoumi
Sten Kremers
Mateja Milovanovic
Gabriël Misehouy
Raphael Sarfo
Charlie Setford
Amourrichio Van Axel Dongen
Chahine van Bohemen
Silvano Vos

Tags

  • #UYL
  • #AjaxO18

Socials

Gerelateerde artikelen

Stekelenburg 1280

Met deze twintig spelers reist Ajax naar Lissabon

Ajax 1 wacht een nieuw avontuur in de UEFA Champions League. De Ajacieden van Erik ten Hag reisden dinsdag af naar Portugal voor het openingsduel met Sporting CP. De hoofdtrainer selecteerde twintig Ajacieden voor het eerste Champions League-duel in 2021/2022.

Tags

  • #UCL
  • #SPOAJA

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl