Dit is het nieuwe thuistenue van de Ajax Vrouwen

AJAX VROUWEN Home 1920X1080 (002)
AJAX VROUWEN Home 1920X1080 (002)

Met de start van de Eredivisie Vrouwen voor de deur, introduceren Ajax, adidas en ABN AMRO het thuistenue van de Ajax Vrouwen voor het seizoen 2020-2021. Speciaal voor de Ajax Vrouwen heeft adidas een tricot met een vrouwelijke getailleerde fit ontworpen. Dit shirt is ook voor fans te koop inclusief opdruk van hoofdsponsor ABN AMRO.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Het Ajax Vrouwen-shirt is onderdeel van de thuiscollectie voor de nieuwe voetbaljaargang (20-21). Hoofdsponsors ABN AMRO en adidas zijn trots om het aan te kunnen bieden aan de fans. De Ajax Vrouwen spelen komende zondag, tijdens de seizoensouverture tegen FC Twente, voor het eerst in dit speciale shirt.

Exclusieve naam- en nummerbedrukking
Naast de getailleerde fit en de opdruk met de hoofdsponsor, kent het shirt geen verschil in ontwerp ten opzichte van reguliere thuistenue. Het is verder mogelijk om de naam en het rugnummer van de speelsters op het shirt te laten bedrukken. De rugbedrukking is exclusief verkrijgbaar via Ajaxshop.nl.

Alléén online verkrijgbaar
Het shirt van de Ajax Vrouwen kan alleen online besteld worden in de webshop van Ajax en is niet in de fysieke fanshops verkrijgbaar.

 

Koop hier jouw nieuwe thuisshirt!

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Juichen Ajax Vrouwen

Ajax Vrouwen - FC Twente live op FOX Sports

Ajax Vrouwen – FC Twente Vrouwen is op zondag 6 september om 12.15 uur live te zien bij FOX Sports. De wedstrijden in de Vrouwen Eredivisie zijn de komende 4 seizoenen exclusief te volgen bij de betaalzender en de NOS. Het is voor het eerst dat iedere zondag een wedstrijd uit de hoogste vrouwencompetitie in Nederland live te zien is bij FOX en in samenvatting bij de NOS.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Vandermost

Van der Most en Eshly Bakker blijven bij de Ajax Vrouwen

Liza van der Most en Eshly Bakker blijven een jaar langer bij de Ajax Vrouwen. Hun contracten lopen door tot 2021. Van der Most mag met recht ‘Mrs. Ajax’ worden genoemd. De 26-jarige verdediger heeft de meeste wedstrijden voor de Ajax Vrouwen achter haar naam staan. Bakker begint ook alweer aan haar 7e seizoen in Amsterdam.

Tags

  • #Ajax Vrouwen

Socials