Dit vinden Schreuder en Timber van de tegenstanders in de UEFA Champions League

"Als ik eerlijk ben is Liverpool de favoriet in de poule", stelt Alfred Schreuder. De trainer keek donderdagavond naar de loting van de UEFA Champions League en zag hoe Ajax in de groepsfase aan de Engelse grootmacht, Napoli en Rangers FC werd gekoppeld. Ook Jurriën Timber had zijn ogen gericht op de loting.

Tags

  • #UCL

Socials

De beide heren kijken het meeste uit naar de wedstrijd tegen Liverpool. "Het blijft heel bijzonder om daar te spelen", erkent Schreuder. "Maar ook Rangers FC vind ik leuk. Ik ken Giovanni van Bronckhorst (trainer Rangers FC, red.) zelf goed en met Dave Vos (assistent-trainer Rangers FC en oud-Ajax-jeugdtrainer, red.) heb ik een persoonlijke band."

Anfield
Voor Timber zou het zijn eerste keer zijn op het veld van Liverpool. De vorige wedstrijd in de Champions League tegen de Engelsen zat hij op de bank. "De verhalen en beelden van Anfield zijn altijd goed. Nu kunnen we het zelf meemaken, met fans."

Hoewel Schreuder erbij blijft dat Liverpool de favoriet is in groep A, onderschat hij Napoli en Rangers FC ook niet. "Napoli moeten we nog goed bekijken, maar die hebben vorig jaar een goed seizoen gehad. Ook Rangers FC heeft het vorig seizoen supergoed gedaan in de Europa League. Ze hebben niet voor niets de finale gespeeld."

Rangers FC
De Ajax-trainer heeft ook de wedstrijden gezien van de Schotten tegen PSV. De ploeg van trainer Van Bronckhorst schakelde PSV woensdag uit in de laatste voorronde van de Champions League.

"Ze hebben een heel goed team. Ze spelen met een goed idee. Tegen PSV speelden ze tactisch goed en hadden de controle in Eindhoven. Dat zegt wel iets."

Gerelateerde artikelen

Tumb Schreuder 880

Kijk hier persconferentie terug over Champions League-loting

Alfred Schreuder en Jurriën Timber schoven donderdagavond kort na de loting achter de microfoon om hun licht te laten schijnen over de groepsfase van de Champions League waarin Ajax werd gekoppeld aan Liverpool, Napoli en Rangers FC. Kort kwam ook FC Utrecht ter sprake. Bekijk hier de hele persconferentie terug.

Tags

  • #UCL

Socials

Kaart 1280

Lees alles terug over de UEFA Champions League-loting

Het was de dag van de loting voor de groepsfase van de UEFA Champions League. In dit liveblog hielden we jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de loting. Ajax zit in groep A bij Liverpool, Napoli en Rangers FC.

Tags

  • #UCL

Socials