Dominik Kotarski definitief naar HNK Gorica

Kotarskitraining
Kotarskitraining

Ajax en HNK Gorica hebben overeenstemming bereikt over de transfer van Dominik Kotarski. De doelman kwam het afgelopen seizoen reeds op huurbasis uit voor de Kroatische voetbalclub. Het contract van Kotarski bij Ajax liep nog tot en met 30 juni 2023.

Tags

  • #Kotarski

Socials

Kotarski (Zabok, 10 februari 2000) kwam in 2018 over van Dinamo Zagreb. De Kroaat maakte op 30 maart 2018 zijn debuut in het betaald voetbal tijdens de wedstrijd Jong Ajax – Jong PSV (0-3). Met Jong Ajax werd hij in 2018 kampioen in de Eerste Divisie.

Gerelateerde artikelen

Kampioenjongajax2018

On This Day | Ajax Doc: niemand stopt de beloften

Michael Reiziger schreef precies zes jaar geleden geschiedenis met Ajax-talenten als Kaj Sierhuis, Dani de Wit, Carel Eiting, Mitchell Bakker en Noa Lang. Op 28 april 2018, pakte Jong Ajax als eerste beloftenelftal ooit de titel in de Eerste Divisie. In deze documentaire krijg je een kijkje achter de schermen in de beslissende fase van de competitie bij het elftal van toenmalig trainer Reiziger.

Tags

  • #OnThisDay
  • #JongAjax

Socials

Unuvarjuichen880

Seizoensoverzicht Jong Ajax | Gedisciplineerde beloften schitterden met vlagen

Jong Ajax begon het seizoen 2021/2022 met een nieuwe trainer voor de groep. John Heitinga nam het stokje over van Mitchell van der Gaag, die de functie van assistent-trainer ging bekleden bij het eerste elftal. De jonge Ajacieden beleefden een moeizame start, maar wisten zich vervolgens goed te herpakken. Dit resulteerde uiteindelijk in een knappe zevende plek in de Keuken Kampioen Divisie.

Tags

  • #Jong Ajax
  • #Seizoensoverzicht

Socials

Kotarski

Dominik Kotarski op huurbasis naar HNK Gorica

Ajax en HNK Gorica hebben overeenstemming bereikt over de verhuur van Dominik Kotarski. De verhuur aan de Kroatische voetbalclub is per direct en heeft een looptijd tot en met 30 juni 2022. Het contract van de doelman bij Ajax loopt nog tot en met 30 juni 2023. 

Tags

  • #Kotarski

Socials