Dominik Kotarski op huurbasis naar HNK Gorica

Kotarski
Kotarski

Ajax en HNK Gorica hebben overeenstemming bereikt over de verhuur van Dominik Kotarski. De verhuur aan de Kroatische voetbalclub is per direct en heeft een looptijd tot en met 30 juni 2022. Het contract van de doelman bij Ajax loopt nog tot en met 30 juni 2023. 

Tags

  • #Kotarski

Socials

Kotarski (Zabok, 10 februari 2000) kwam in 2017 over van Dinamo Zagreb. De Kroaat maakte op 30 maart 2018 zijn debuut in het betaald voetbal tijdens de wedstrijd Jong Ajax – Jong PSV (0-3). Met Jong Ajax werd hij in 2018 kampioen in de Eerste Divisie.

Tags

  • #Kotarski

Socials

Gerelateerde artikelen

Gorter

Ajax contracteert Jay Gorter

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Jay Gorter en Go Ahead Eagles over de overgang van de doelman naar Amsterdam. Gorter tekent een contract dat ingaat op 1 juli 2021 en een looptijd heeft van vier seizoenen, tot en met 30 juni 2025.

Tags

  • #Gorter

Socials

Kotarski2

Kotarski: 'Dit laat zien dat de club vertrouwen in mij heeft'

Dominik Kotarski tekende dinsdag een vernieuwd contract bij Ajax. De nieuwe verbintenis loopt tot en met 30 juni 2023. Ajax heeft een optie voor nog een seizoen opgenomen in zijn contract. De Kroatische goalie is blij met deze ontwikkeling: "Het voelt heel goed."

Tags

  • #Kotarski

Socials