Kaartverkoop bekerfinale Ajax Vrouwen

Ajax PSV 1420
Ajax PSV 1420

In het paasweekend speelt Ajax twee bekerfinales. De KNVB Beker-finale tussen Ajax Vrouwen en PSV wordt op maandag 18 april gespeeld, één dag na de finale van de mannen. De aftrap van het duel op tweede paasdag is om 14:30 uur in het Goffertstadion in Nijmegen. Lees hier hoe je daarbij kunt zijn.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

De kaartverkoop start op 29 maart om 12:00 uur via de KNVB Ticketshop. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 7,50. Tickets voor de hoofdtribune kosten € 10.

De Ajax Vrouwen wonnen al vier keer eerder de KNVB Beker. In de Amsterdamse prijzenkast staan de bekers van 2014, 2017, 2018 en 2019.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Talentendagen 880

Sfeerverslag van Talentendag Ajax Vrouwen

Zondagochtend voorafgaand aan de topper tussen de Ajax Vrouwen en PSV, vond op de Toekomst de Talentendag plaats. Meer dan honderd jonge meiden uit het hele land lieten hun kunsten zien. Het werd een heerlijke ochtend onder een strakblauwe lucht. Bekijk hier de mooie beelden.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Handenschuddennafloop1280

Samenvatting Ajax Vrouwen - PSV

De Ajax Vrouwen zijn er niet in geslaagd voor de derde keer in één seizoen te winnen van PSV. In eigen huis bleef de ploeg van Danny Schenkel steken op 0-0. Er waren kansen genoeg om een treffer te maken, maar verschillende Ajacieden faalden in de afronding.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Pelovametbal1280

Verslag | Rommelig schaakspel tussen Ajax Vrouwen en PSV eindigt doelpuntloos

De topper in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen tussen Ajax en PSV is geëindigd in een doelpuntloos gelijkspel: 0-0. In de wedstrijd op sportcomplex de Toekomst was Ajax wel de bovenliggende partij, maar was de ploeg van Danny Schenkel veel te onzorgvuldig om het PSV echt lastig te maken.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials