E-sporter PHZIN draait warm voor succesvol WK met potje tegen Van den Boomen

Paulo Henrique Chaves (PHZin) kroonde zich dit weekend in Londen tot de beste EA Sports FC-speler van de wereld. Goed voorbeeld deed zodoende goed volgen. In aanloop naar het toernooi regelde Aviv een ontmoeting met Branco van den Boomen en werd er ook een onderling potje gespeeld. De Ajax-middenvelder trok na strafschoppen aan het kortste eind, maar het goede nieuws is dat door de prestaties van PHZIN op Engelse bodem zijn persoonlijke kaart kan verbeteren.

Tags

  • #PHZIN
  • #VandenBoomen

Socials

Gerelateerde artikelen

E Room 2 1920

Ajax opent E-room naast Johan Cruijff ArenA: 'Perfecte plek'

In de MediaMarkt naast de Johan Cruijff ArenA is de Ajax E-room geopend. De Ajax-Esporters kunnen daar nu uitstekend trainen. Tijdens een item van Inside Ajax namen we een kijkje achter de schermen tijdens de opening en haalden een prank uit met onze Braziliaanse Esporter Pedro Resende. "Ik vroeg mij ook al af waarom niemand wat zei."

Tags

  • #eSports

Socials

Vandenboomenplayermic1920

Player Mic | Dit is de training van Ajax met Branco van den Boomen

Hoe gaan spelers met elkaar om op trainingskamp? Wat voor dingen zeggen ze tijdens elkaar tijdens een oefensessie? Hoe voelt nieuwkomer Branco van den Boomen zich tussen zijn teamgenoten? We deden een microfoontje om bij de middenvelder. Dat gaf een mooie inkijk.

Tags

  • #PreSeason

Socials