Ajax Esports verlengt contracten Pedro Resende en PHZIN

Esports Brazilie Header
Esports Brazilie Header

Ajax Esports heeft de contracten van Pedro Resende en Paulo Henrique Chaves (PHZIN) met twee jaar verlengd. Beide Brazilianen spelen tot minimaal 2025 voor de club uit Amsterdam.

Tags

  • #eSports

Socials

Afgelopen seizoen startte Ajax met een internationaal Esports team. Met de wereldkampioenen PHZIN en Pedro Resende klom het Esports team dit seizoen tot grote hoogtes. Met het behalen van de finales in de eLibertadores, FIFA Global Serie I en de kwalificatie voor de eClub World Cup zijn de Brazilianen het meest succesvolle team in Zuid-Amerika. De grootste triomf werd afgelopen februari behaald. Beide Esporters stonden in de finale van de Zuid-Amerikaanse kampioenschap, waarbij Pedro Resende kampioen van Zuid-Amerika werd.

Op 6 juli verdedigen beide Esporters de clubkleuren van Ajax op de eClub World Cup. PHZIN maakt nog kans zich te kwalificeren voor het individuele WK. De play-offs worden op 24 of 25 juni gespeeld in Londen.

Esports Brazilie 900

Gerelateerde artikelen

Muurschilderingrio1920

Ajax verrast Esporters met gigantische muurschildering in Rio de Janeiro

In aanloop naar het wereldkampioenschap FIFA 23 heeft Ajax hun Braziliaanse Esporters verrast met een muurschildering in Rio de Janeiro. Pedro Henrique Chaves en Paulo Resende nemen deel aan het FIFA eClub World Cup 2023, waar ze proberen namens Ajax de wereldtitel binnen te slepen. De beste Esports clubs in FIFA 23 nemen het in dit toernooi tegen elkaar op.

Tags

  • #Esports

Socials

JBL Samenwerking 1920X1080

JBL official Ajax Esports partner

Ajax en JBL hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. JBL is met de gaming productlijn JBL Quantum het komende Esports-seizoen Official Ajax Esports audio partner. De Ajax Esporters zullen de JBL Quantum headsets dragen tijdens hun wedstrijden en trainingen.

Tags

  • #JBL
  • #Esports

Socials