Eerste contract voor Regina van Eijk

Vaneijk1289
Vaneijk1289

Ajax en Regina van Eijk hebben overeenstemming bereikt over een nieuw contract. Het betreft het eerste contract voor de bijna 20-jarige keeper van de Ajax Vrouwen.

Tags

  • #AjaxVrouwen
  • #VanEijk

Socials

Van Eijk (Woerden, 9 maart 2002) zette dinsdag haar handtekening onder het contract, dat loopt tot en met medio 2023. De keeper speelt sinds 2018 in het Ajax Vrouwen Talententeam en kwam afgelopen seizoen onder de lat terecht bij de Ajax Vrouwen. Ze speelde tot nu toe twaalf wedstrijden.

'Ik ben ontzettend trots', reageert de goalie in de Johan Cruijff ArenA, kort na het ondertekenen van haar eerste verbintenis. 'Ik heb hier hard voor gewerkt, dus het voelt heel goed.' Op de vraag hoe ze de toekomst van haar team ziet voor dit seizoen, volgt een kort en duidelijk antwoord: 'Een toekomst met veel prijzen', klinkt het met een glimlach.

Tags

  • #AjaxVrouwen
  • #VanEijk

Socials

Gerelateerde artikelen

Spandoekvanity1280

Ajax Vrouwen steunen zieke Lewerissa: 'Dan is voetbal bijzaak'

De Ajax Vrouwen speelden maandagavond de topper tegen de PSV Vrouwen in Eindhoven. Eerder ging de wedstrijd niet door vanwege hevige regenval. Maar voordat de bal daadwerkelijk rolde, was er een moment voor iets belangrijkers. Zowel Ajax als PSV kwam met een steunbetuiging voor de zieke Vanity Lewerissa.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials