Eerste thuisduels Jong Ajax in verkoop

Dave Vos Voorbereiding 1920
Dave Vos Voorbereiding 1920

Jong Ajax begint vrijdag 11 augustus aan de competitie bij FC Groningen. De eerste thuiswedstrijd is op 21 augustus. Vanaf maandag 24 juli start de losse kaartverkoop voor de eerste vier thuisduels in de Keuken Kampioen Divisie.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Kaartverkoop
Vanaf maandag 24 juli 12:00 uur kun je kaarten kopen voor de thuisduels:

- Jong Ajax – De Graafschap (maandag 21 augustus 20:00 uur)
- Jong Ajax – FC Emmen (vrijdag 15 september 20:00 uur)
- Jong Ajax – FC Eindhoven (maandag 25 september 20:00 uur)
- Jong Ajax – VVV Venlo (vrijdag 6 oktober 20:00 uur)

Een ticket kost € 7,50 en met een geverifieerd account kun je maximaal tien kaarten afrekenen. Zo kun je samen met je vrienden of familie de wedstrijd bezoeken. Na aankoop ontvang je direct na aankoop de kaart(en) als mobile ticket(s) in de Ajax App.

Bestel hier

Overige duels Jong Ajax
In de eerste competitiehelft staan er ook thuiswedstrijden op het programma tegen o.a. ADO, Willem II en TOP Oss. Meer informatie over de kaartverkoop van deze wedstrijden zal eind september volgen via onze kanalen.

Gerelateerde artikelen

Hlynsson1920

Speelschema Jong Ajax voor 2023/2024 bekend

De KNVB heeft woensdag naast het (voorlopige) speelschema van de Eredivisie ook de programmering voor de Keuken Kampioen Divisie bekendgemaakt. Daarmee weten ook de Ajacieden van trainer Dave Vos hoe het seizoen eruitziet. Het programma is wel onder voorbehoud van wijzigingen.

Tags

  • #KeukenKampioenDivisie

Socials

Urby 1920

Emanuelson toegevoegd aan staf Jong Ajax

Urby Emanuelson wordt toegevoegd aan de staf van Jong Ajax. De oud-speler van Ajax wordt aankomend seizoen assistent-trainer onder coach Dave Vos. Emanuelson tekent een contract dat per direct ingaat en een looptijd kent tot en met 30 juni 2025.

Tags

  • #Emanuelson

Socials

Dave Vos 1920

Ajax verlengt contract Dave Vos

Ajax en Dave Vos hebben overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De nieuwe verbintenis van de trainer van Jong Ajax loopt tot en met 30 juni 2025. Zijn oude contract liep tot medio 2023.

Tags

  • #Vos

Socials