Emanuelson toegevoegd aan staf Jong Ajax

Urby 1920
Urby 1920

Urby Emanuelson wordt toegevoegd aan de staf van Jong Ajax. De oud-speler van Ajax wordt aankomend seizoen assistent-trainer onder coach Dave Vos. Emanuelson tekent een contract dat per direct ingaat en een looptijd kent tot en met 30 juni 2025.

Tags

  • #Emanuelson

Socials

Emanuelson (Amsterdam 16 juni 1986) doorliep de jeugdopleiding van Ajax en speelde tussen 2004 en 2011 172 wedstrijden voor de hoofdmacht. Na zijn carrière in Amsterdam speelde hij onder meer bij AC Milan, Fulham, Hellas Verona en FC Utrecht. In de zomer van 2022 werd Emanuelson als assistent-trainer aan de staf van FC Utrecht toegevoegd. In het afgelopen seizoen behoorde hij tevens tot de selectie van de Ajax Amateurs.

Bij Ajax wordt Emanuelson tweede assistent naast de eerder aangestelde Yuri Rose. Daarmee is de technische staf van Jong Ajax voor het komende seizoen compleet.

Emanuelson: "Ik vind het heel erg leuk om terug te keren. Als achtjarig jongetje liep ik al bij De Meer binnen en als je dan hoort dat Ajax interesse heeft, dan bloeien die oude herinneringen weer op. Ik ben hartstikke blij om terug te zijn. Binnen de staf van Jong Ajax wil ik mijn creativiteit overbrengen op de talenten, zowel binnen als buiten het veld. Ik heb heel veel zin om mijn kennis te delen met de spelers."

Gerelateerde artikelen

Dave Vos 1920

Ajax verlengt contract Dave Vos

Ajax en Dave Vos hebben overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De nieuwe verbintenis van de trainer van Jong Ajax loopt tot en met 30 juni 2025. Zijn oude contract liep tot medio 2023.

Tags

  • #Vos

Socials

Hlynsson1920

Speelschema Jong Ajax voor 2023/2024 bekend

De KNVB heeft woensdag naast het (voorlopige) speelschema van de Eredivisie ook de programmering voor de Keuken Kampioen Divisie bekendgemaakt. Daarmee weten ook de Ajacieden van trainer Dave Vos hoe het seizoen eruitziet. Het programma is wel onder voorbehoud van wijzigingen.

Tags

  • #KeukenKampioenDivisie

Socials

Chico Jong Ajax Goal

Top 10 Goals | Jong Ajax

De vuurpijl van Cristian Rasmussen, het afstandsschot van Kristian Hlynsson en de prachtige boogbal van Francisco Conceição. Jong Ajax maakte vele wonderschone treffers in het afgelopen seizoen. Wij zetten de tien mooiste op een rij

Tags

  • #Top10Goals

Socials