Top 10 Goals | Jong Ajax

De vuurpijl van Cristian Rasmussen, het afstandsschot van Kristian Hlynsson en de prachtige boogbal van Francisco Conceição. Jong Ajax maakte vele wonderschone treffers in het afgelopen seizoen. Wij zetten de tien mooiste op een rij

Tags

  • #Top10Goals

Socials

Gerelateerde artikelen

Overzicht Jong Ajax 1280

Overzicht | Het seizoen van Jong Ajax

Een seizoen met twee trainers, enkele fraaie doelpunten en een dertiende plek op de ranglijst. Jong Ajax beleefde een enerverend seizoen met mooie en mindere momenten. Samen met Dave Vos en Olivier Aertssen kijken we terug op afgelopen jaargang.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Hlynssonalmelo1920

Samenvatting Heracles - Jong Ajax

Jong Ajax heeft de laatste wedstrijd van het seizoen in de Eerste Divisie verloren. In Almelo gingen de beloften met 2-0 onderuit bij Heracles. Bij de thuisploeg kon de champagne worden ontkurkt na de driepunter. Met 85 punten uit 38 duels kroonden zij zich tot de kampioen van de competitie. Jong Ajax sluit het jaar af als dertiende.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Gooijervoorhl1920

Samenvatting Jong Ajax - Jong AZ

Jong Ajax is in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen een nederlaag aangelopen. Op de Toekomst won Jong AZ met 1-2. Na een sterke start van de Ajacieden namen de bezoekers gedurende het duel de wedstrijd in handen. Na een 0-2-voorsprong van de bezoekers deed Ar'Jany Martha in de slotfase nog iets terug. Zijn 1-2 bleek verder niet genoeg om iets aan de nederlaag te veranderen.

Tags

  • #JongAjax

Socials