ESPN zendt Klassieker Ajax Vrouwen live uit

Ajax Vrouwen 1280 2021 11 07 Ajax Vr PSV Vr 0366
Ajax Vrouwen 1280 2021 11 07 Ajax Vr PSV Vr 0366

De Ajax Vrouwen spelen zondag de topper tegen Feyenoord Vrouwen. De Klassieker in het vrouwenvoetbal wordt vanaf 12:15 uur gespeeld op sportcomplex de Toekomst en is live te zien op ESPN. Bij het duel mogen helaas geen toeschouwers aanwezig zijn. De Ajacieden zijn koploper in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

De Rotterdammers zijn dit seizoen nieuwkomers in de Eredivisie. Op 3 oktober stonden Feyenoord en Ajax voor het eerst in de historie tegenover elkaar. Het duel in de Maasstad eindigde voor de speelsters van Danny in een deceptie: 4-1. Nadine Noordam maakte de enige Ajax-goal in een duel waarin de Amsterdammers het vooral moeilijk kregen na de rode kaart van Stefanie van der Gragt.

Veerkracht
De Ajacieden toonden in de weken daarna veerkracht en herstelden zich ijzersterk. Vijf van de zes competitieduels leverde een zege op. Zo werd onder meer PSV met 5-1 geklopt. In die reeks waren alleen de vrouwen van FC Twente te sterk. Ajax mag zich koploper noemen, al hebben de Rotterdammers wel hetzelfde aantal punten. Maar de Feyenoorders speelden tot nu toe een wedstrijd meer.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Spitsebox1280

Highlights vv Alkmaar - Ajax Vrouwen | Koploper na driepunter

De Ajax Vrouwen wonnen zondagmiddag met 1-4 bij vv Alkmaar. Victoria Pelova, Eshly Bakker en Romée Leuchter scoorden voor de ploeg van Danny Schenkel. De vierde treffer was een eigen doelpunt. De Ajax Vrouwen pakken met de driepunter op zak de koppositie in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Bighelaar880

Samenvatting Feyenoord - Ajax Vrouwen

De Ajax Vrouwen zijn in de eerste Klassieker in het vrouwenvoetbal keihard onderuit gegaan in Rotterdam. Op Sportpark Varkenoord won Feyenoord met 4-1 van tien Ajacieden. Nadine Noordam maakte de enige Amsterdamse goal.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Ajaxvrouwenjuicht

Ajax Vrouwen koploper na overwinning in Alkmaar

De Ajax Vrouwen hebben relatief simpel gewonnen in Alkmaar. Tegen de plaatselijke vv werd het 1-4. Victoria Pelova, Eshly Bakker en Romée Leuchter maakten de goals. De vierde Ajax-treffer was een eigen doelpunt. De ploeg van Danny Schenkel is met de driepunter op zak de koploper in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl