De Official Fanshops zijn open: scoor nu het gloednieuwe derde Ajax-shirt!

Derde Shirt Header 880
Derde Shirt Header 880

Het nieuwe derde shirt van Ajax voor het seizoen 2021/2022 is bekend. Het bijzondere shirt werd vrijdag - in nauwe samenwerking met de familie van Bob Marley - gepresenteerd door Ajax en adidas. Sinds vrijdagochtend hangt het derde tenue in de Official Ajax Fanshops bij de Johan Cruijff ArenA, in de Kalverstraat en Bataviastad.

Tags

  • #DerdeTenue

Socials

Uiteraard is het ook mogelijk om het unieke shirt te bemachtigen via ajaxshop.nl en adidas.nl. Zoals je op de foto’s in dit artikel kunt zien, hangt alles er in de Fanshops keurig bij.

Eerbetoon
Het derde shirt dat de Ajacieden in 2021/2022 zullen dragen, is een eerbetoon aan de Ajax-fans en hun gedeelde liefde voor reggaelegende Bob Marley en zijn iconische lied Three Little Birds. Waarschijnlijk dragen de Ajacieden het derde tenue in de eerste uitwedstrijd in de groepsfase van de UEFA Champions League. Dit is nog onder voorbehoud en hangt ook af van een mogelijk conflict met het tenue van de tegenstander.

00:00/00:00
  • Auto

Wil je vandaag direct jouw slag slaan en één van onze Fanshops bezoeken? Let dan op de verschillende openingstijden:


➡️ Ajax Fanshop ArenA geopend tot 18:00 uur (zaterdag en zondag: 17:00 uur)

➡️ Ajax Fanshop Kalverstraat geopend tot 19:00 uur

➡️ Ajax Fanshop Bataviastad geopend tot 19:00 uur

Tags

  • #DerdeTenue

Socials

Gerelateerde artikelen

Blind

Ajax en adidas presenteren derde tenue

Ajax en adidas presenteren vrijdag, in nauwe samenwerking met de familie van Bob Marley, het derde tenue voor het seizoen 2021/2022. Het tenue is een eerbetoon aan de Ajax-fans en hun gedeelde liefde voor reggaelegende Bob Marley en zijn iconische lied Three Little Birds.

Tags

  • #DerdeTenue

Socials

Kudus1280

Ajax en adidas presenteren thuistenue 2021/2022: oude logo terug

In een Johan Cruijff ArenA met nagenoeg een seizoen lang geen publiek, was het ‘oude logo’ een schaarse getuige van de thuiswedstrijden van Ajax. Het indrukwekkende door fans gecreëerde doek was week in, week uit te zien achter de goal, in het vak dat normaal gesproken tijdens wedstrijden als kloppend hart van een kolkende Johan Cruijff ArenA fungeert.

Tags

  • #2021/2022

Socials

Gravenberchshirt

Ajax en adidas presenteren uittenue 2021/2022

Na het winnen van de KNVB Beker en de landstitel heeft Ajax nog een cadeau voor de fans. Zondag speelt Ajax tegen Feyenoord - in wat de eerste wedstrijd is als kampioen - in het nieuwe uittenue van adidas (seizoen 2021/2022). Het overwegend gestreepte tenue is opgebouwd uit twee blauwtinten, met mintgroene accenten.

Tags

  • #Uitshirt20/21

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl