De Official Fanshops zijn open: scoor nu het gloednieuwe uittenue!

Shirt2
Shirt2

Het nieuwe uittenue van Ajax voor volgend seizoen (21/22) is bekend. De Ajacieden zijn zondagmiddag in De Klassieker tegen Feyenoord voor het eerst aangetreden in het overwegend gestreepte tenue, dat is opgebouwd uit twee blauwtinten, met mintgroene accenten.

Tags

  • #Uitshirt20/21

Socials

Uiteraard is het mogelijk jouw uitcollectie ook te bemachtigen. Dat kan via ajaxshop.nl en adidas.nl, maar natuurlijk ook fysiek in de Official Ajax Fanshops in de ArenA, Kalverstraat en Bataviastad. Zoals je op de foto’s in dit artikel kunt zien, hangt alles er keurig bij.

Uiteraard is het mogelijk jouw uitcollectie ook bemachtigen. Dat kan via de webshops van ajaxshop.nl en adidas.nl, maar natuurlijk ook fysiek in de Official Ajax Fanshops in de ArenA, Kalverstraat en Bataviastad. Zoals je de foto’s in dit artikel kunt zien, hangt alles er keurig bij.

Wil je direct vandaag jouw slag gaan en één van onze fanshops bezoeken, let dan op de verschillende openingstijden:

➡️ Ajax Fanshop Kalverstraat geopend tot 17:00 uur

➡️ Ajax Fanshop ArenA geopend tot 18:00 uur

➡️ Ajax Fanshop Bataviastad geopend tot 19:00 uur

Tags

  • #Uitshirt20/21

Socials

Gerelateerde artikelen

Teamfotodekuip

Liveblog | Klaassen: 'Goed seizoen, mooie uitslag'

Ajax heeft zondag zijn eerste duel in het nieuwe uitshirt ruim gewonnen. De Klassieker op bezoek bij Feyenoord leverde een 0-3-zege op. Via dit liveblog houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Tags

  • #FEYAJA

Socials

Gravenberchshirt

Ajax en adidas presenteren uittenue 2021/2022

Na het winnen van de KNVB Beker en de landstitel heeft Ajax nog een cadeau voor de fans. Zondag speelt Ajax tegen Feyenoord - in wat de eerste wedstrijd is als kampioen - in het nieuwe uittenue van adidas (seizoen 2021/2022). Het overwegend gestreepte tenue is opgebouwd uit twee blauwtinten, met mintgroene accenten.

Tags

  • #Uitshirt20/21

Socials