Fanshops zijn open: nieuwe thuistenue valt in de smaak!

Fanshop13
Fanshop13

Het nieuwe thuistenue van Ajax voor komend seizoen (2021/2022) is bekend. Het is een fraaie ode aan het verleden. Op het nieuwe thuisshirt voor de aankomende voetbaljaargang komt de geschiedenis tot leven.

Tags

  • #2021/2022

Socials

De thuiscollectie werd woensdagochtend door Ajax gepresenteerd en viel direct bij de Ajax-fans in de smaak. De reacties op social media waren zeer positief en niet veel later meldden de eerste fans zich ook al in onze verschillende Official Fanshops.

Uiteraard is het mogelijk jouw thuiscollectie ook te bemachtigen. Dat kan via onze webshop, maar natuurlijk ook fysiek in de Official Ajax Fanshops in de ArenA, Kalverstraat en Bataviastad. Zoals je op de foto’s in dit artikel kunt zien, hangt alles er keurig bij.

Wil je direct woensdag jouw slag gaan en één van onze fanshops bezoeken? Let dan op de verschillende openingstijden:

➡️ Ajax Fanshop ArenA geopend tot 18:00 uur

➡️ Ajax Fanshop Kalverstraat geopend tot 19:00 uur

➡️ Ajax Fanshop Bataviastad geopend tot 19:00 uur

Tags

  • #2021/2022

Socials

Gerelateerde artikelen

Kudus1280

Ajax en adidas presenteren thuistenue 2021/2022: oude logo terug

In een Johan Cruijff ArenA met nagenoeg een seizoen lang geen publiek, was het ‘oude logo’ een schaarse getuige van de thuiswedstrijden van Ajax. Het indrukwekkende door fans gecreëerde doek was week in, week uit te zien achter de goal, in het vak dat normaal gesproken tijdens wedstrijden als kloppend hart van een kolkende Johan Cruijff ArenA fungeert.

Tags

  • #2021/2022

Socials

Ajax Banner 880X495

Ajax gaat ‘back to red’ met trainingskleding

Vele fans zullen jeugdherinneringen hebben aan hoe directieleden Edwin van der Sar en Marc Overmars vroeger ‘in het rood’ als spelers op het trainingsveld stonden, of aan de rode trainingskleding waarmee latere aanvoerders als Jan Vertonghen en Luis Suárez het veld opkwamen. Waar het aanbod in trainingskleding de afgelopen seizoenen veel varieerde in kleur, keert de ploeg van Erik ten Hag in het seizoen 2021/2022 terug in het traditionele Ajax-rood.

Tags

  • #Trainingscollectie

Socials